Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:12 12.07.25 
Градове
   >> София
*Кратък преглед

Тема Дървеният замък в Ловния парк  
Авторpres (Нерегистриран)
Публикувано16.06.08 21:52

Тема Re: Дървеният замък в Ловния паркнови [re: pres]  
АвторИмпepиaлиcт (Нерегистриран)
Публикувано16.06.08 23:32

1. Местността не се нарича "Ловен парк"
2. Това не е никакъв замък
3. Човекът работил тези дърворезби, беше психично болен,пенсиониран по инвалидност и чрез резбарството се лекуваше.

Тема Re: Дървеният замък в Ловния паркнови [re: Импepиaлиcт]  
Автор Блaryн Kaлчeв (Explorer)
Публикувано17.06.08 01:07

Не е необходимо да е с размерите на Версай, за да го наречем замък. Все пак това творение е красиво, както се вижда от снимките:

Пък по въпроса за лудите - Ван Гог и Салвадор Дали също не са били в ред и са се лекували с изкуство. Което не ги прави по-малко велики!

Редактирано от Блaryн Kaлчeв на 17.06.08 01:09.

Автор Zo (Troglodyt)
Публикувано17.06.08 15:16

Ти като си толкова психически здрав какво по-хубаво си сътворил?

tettares zy8oi kwmis8entwn

Тема Re: Дървеният замък в Ловния паркнови [re: Zo]  
АвторNoSaint (Нерегистриран)
Публикувано17.06.08 15:42

Човекът не го казва в лошият смисъл. Просто информира

Тема Re: Дървеният замък в Ловния паркнови [re: NoSaint]  
АвторБибa (Нерегистриран)
Публикувано18.06.08 14:04

Преди мнооооого години родителите ми и този невероятен МАЙСТОР имаха общ познат.Та аз съм ходила там няколко пъти. Самият той ми показваше как майстори. Когато децата ми бяха малки, често ходехме до там и те го бяха кръстили "замъка на Вълшебника"! Това беше място, на което моите диваци замлъкваха! Един ден там имаше репортер от телевизията и взе интервю от мъжът ми - "трябва ли този замък да се продаде на турското посолство!!!!!!!!!!!!!" Явно те му бяха хвърлили око!! За съжаление ние не умеем да ценим сътвореното от други българи! Виж, ако го беше направил американец.../примерно/, щяхме и охрана да му сложим!
А това дали местността се казва еди как си и в какво здраве е бил ВЪЛШЕБНИКА..........има ли значение. Хайде да си признаем, че това е една НЕПОПУЛЯРНА БЪЛГАРСКА ЦЕННОСТ!
/АБай Рачо си умря самотен и беден, без някой да го оцени!/

Тема Re: Дървеният замък в Ловния паркнови [re: Бибa]  
АвторИмпepиaлиcт (Нерегистриран)
Публикувано12.07.08 17:49

Не си създавайте миражи.
В дворчето на ул."Незабравка" No2 има една голяма дървена порта, изящно резбована и две дървени, малки, необитаеми къщички с резбовани елементи. Около тях има частична, каменно-тухлена ограда, от интересно оформени чрез престъргване тухли и камъни.

Автор Desert Ant (Ла(д/н)аджия)
Публикувано29.07.08 22:51

Редактирано от Desert Ant на 29.07.08 22:58.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.