|
Тема
|
Руски паметник
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (шемет) |
Публикувано | 22.11.07 12:48 |
|
Момчета и момичета столичани,
я открехнете непросветения провинциалист как точно е устроено движението около този паметник. Говоря за кръговото кръстовище...
Онзи ден доста карах из Софето и точно там натресох едни спирачки, от които още мирише на червено вино
Та, спомените ми са следните... Без предимство влизаш в кръговото. Без предимоство излизаш от там Греша или нещо очите са ме излъгали тогава
| |
Тема
|
Re: Руски паметник
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | мoмчe-cтoличaнчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.07 15:01 |
|
С предимство е трамвая, и тези, които се движат по неговия път, тоест по "Македония" и "Борис III"
| |
|
Имам отлични навици да гледам пътните знаци
Още един път благодаря за информацията.
| |
Тема
|
Re: благодаря
|
|
Автор | Cия (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.07 20:13 |
|
ми явно не си гледал:-(
| |
|
просто съм влезнал от онази страна, която е без предимство
Определено обаче първоначалната реакция е... що за идиотизъм?? Влизаш без предимство.. излизаш без предимство...
Много пъти съм казвал - организацията на движението в България и особено в София е под всякаква критика. Надявам се това да не се отнесе към темите... провинция срещу София
| |
Тема
|
Re: Руски паметник
|
|
Автор | METHOD (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.07 22:56 |
|
В пазарждик също има едно такова неясно кръстовище, до бензиностамцията на ОМВ.
| |
|
че тук специално какво му е за критикуването?
Не се сещам някъде в закона да пише, че в кръговото влизаш без предимство и излизаш с предимство или каквото и да е друго. Това, че обикновено е така е друг въпрос.
трябва да се гледат знаците и толкоз. М/у другото:
Чл. 48. На кръстовище на равнозначни пътища водачът на пътно превозно средство е длъжен да пропусне пътните превозни средства, които се намират или приближават от дясната му страна, а водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне релсовите пътни превозни средства независимо от местоположението и посоката им на движение.
така че и без знака сети се кой е с предимство
| |
Тема
|
Re: ми не
|
|
Автор | Пиpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.07 15:56 |
|
Е няма какво да се отнесе в темата провинция срещу София.
Има много подобни примери в българската ПРОВИНЦИЯ, подобно кръгово крастовище те пуска без предимсво и излизах от него също без. Пример Изхода на гр. Пазарджик от центъра по посока към Пловдив по път Е80 същата работа! Иначе по принцип Пазаржик се слави с града с най-улеснен от кръгови кръстовища трафик!
Просто си гледай знаците!
| |
|
|
|
|