Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:22 15.07.25 
Градове
   >> София
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Банишоранови  
Автор Zimbabwe ()
Публикувано25.06.07 10:10

Здравейте!
След седмица се местя в Банишора и ми е малко криво, защото досега съм живял на пъпа на София, а на новото място (Опълченска х Сливница) е пълно с полупаднали къщички, улици с дупки, няма място за разходка, нито къде да седнеш да пиеш едно хубаво кафе.. Предполагам, че просто аз не съм ги открил... така че КОИ СА ХУБАВИТЕ МЕСТЕНЦА НА КВАРТАЛА?

Тема Re: Банишоранови [re: Zimbabwe]  
АвторToни (Нерегистриран)
Публикувано27.06.07 14:19

ми аз преди 10 години се изнесох от лозенец в надежда, и да ти кажа въпреки, че в момента апартамента стои празен, няма сила, която да ме накара да се върна! Спокойствието ми е по-важно. Заведения не ти трябват, центъра е па 10 минути пеша, има готин мексикански ресторант наблизо.
И ще можеш да си паркираш колата без да обикаляш като ненормален, както и като излезеш на терасата, няма да виждаш терасата на съседа

Тема Re: Банишоранови [re: Toни]  
Автор GabeNМодератор (voligaunt)
Публикувано28.06.07 11:49

Ти на кое точно му викаш център , дето е на десет минути пеша от Надежда ?

Тема Re: Банишоранови [re: GabeN]  
АвторSoka (Нерегистриран)
Публикувано01.07.07 23:39

Nai-hubavoto kafene v kvartala e Portokal namira se na Opal4enska!

Тема Re: Банишоранови [re: Zimbabwe]  
Автор Gofy (непознат )
Публикувано16.07.07 16:09

"Портокал" на Опълченска, "Папагал" в старата баня"Банишора", на ул "Враня" има няколко кафета точна да ХЕИ. Това са кафенета и аперитиви.

В района има и няколко ресторанта за всеки вкус.

На "Яворова чука" зад ХЕИ е р-т "Там някъде иди и виж" доста луксозен. В района на бул."Столетов" са "Цар Картоф" и срещу него "Сите българи заедно" , по нататък "Андра" пицария-ресторант.

Ще намериш и още доста други кафета и кръчмички.

Тема Банишора eнови [re: Zimbabwe]  
Автор Дyxът нa Coфмak (безпристрастен)
Публикувано17.07.07 11:30

най централният квартал в София, защото се намира между Централни хали, Централна гара и Централен затвор

Редактирано от Дyxът нa Coфмak на 17.07.07 11:48.

Тема Re: Банишора eнови [re: Дyxът нa Coфмak]  
Авторdody_nik (Нерегистриран)
Публикувано01.08.07 14:16

хубав си ни е квартала, всичко си има, даже и затвор.
а срутените и полу-срутените къщички в момента се превръщат в кооперации и скоро няма да изглежда по този начин.

Тема Re: Банишора eнови [re: dody_nik]  
Автор Mиpa_M (несериозна)
Публикувано03.08.07 16:45

Хубав си е кварталът. Само ме е яд, че старите къщи, не само в този квартал, все повече изчезват, докато изчезнат съвсем, и се заместват с блокове, бизнесцентрове и не знам какво си.

Тема Re: Банишора e [re: Mиpa_M]  
АвторXXL (Нерегистриран)
Публикувано07.08.07 12:15

Kakvo mu e hubavoto na kvartala nqmate edno svqstno kafene?

Тема мммм данови [re: Mиpa_M]  
Автор Karinka (членка)
Публикувано08.08.07 21:47

Оня ден минах пеша по Пиротска между Константин Величков и Опълченска - и там е същото. Някак лека носталгия ме налегна. Анай тъпо ми стана като бутнаха Лятно кино Мир ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.