|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Банишора
|
|
Автор |
Zimbabwe () |
Публикувано | 25.06.07 10:10 |
|
Здравейте!
След седмица се местя в Банишора и ми е малко криво, защото досега съм живял на пъпа на София, а на новото място (Опълченска х Сливница) е пълно с полупаднали къщички, улици с дупки, няма място за разходка, нито къде да седнеш да пиеш едно хубаво кафе.. Предполагам, че просто аз не съм ги открил... така че КОИ СА ХУБАВИТЕ МЕСТЕНЦА НА КВАРТАЛА?
| |
Тема
|
Re: Банишора
[re: Zimbabwe]
|
|
Автор | Toни (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.07 14:19 |
|
ми аз преди 10 години се изнесох от лозенец в надежда, и да ти кажа въпреки, че в момента апартамента стои празен, няма сила, която да ме накара да се върна! Спокойствието ми е по-важно. Заведения не ти трябват, центъра е па 10 минути пеша, има готин мексикански ресторант наблизо.
И ще можеш да си паркираш колата без да обикаляш като ненормален, както и като излезеш на терасата, няма да виждаш терасата на съседа
| |
Тема
|
[re: Toни]
|
|
Автор |
GabeN (voligaunt) |
Публикувано | 28.06.07 11:49 |
|
Ти на кое точно му викаш център , дето е на десет минути пеша от Надежда ?
| |
Тема
|
[re: GabeN]
|
|
Автор | Soka (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.07 23:39 |
|
Nai-hubavoto kafene v kvartala e Portokal namira se na Opal4enska!
| |
Тема
|
[re: Zimbabwe]
|
|
Автор |
Gofy (непознат
) |
Публикувано | 16.07.07 16:09 |
|
"Портокал" на Опълченска, "Папагал" в старата баня"Банишора", на ул "Враня" има няколко кафета точна да ХЕИ. Това са кафенета и аперитиви.
В района има и няколко ресторанта за всеки вкус.
На "Яворова чука" зад ХЕИ е р-т "Там някъде иди и виж" доста луксозен. В района на бул."Столетов" са "Цар Картоф" и срещу него "Сите българи заедно" , по нататък "Андра" пицария-ресторант.
Ще намериш и още доста други кафета и кръчмички.
| |
|
най централният квартал в София, защото се намира между Централни хали, Централна гара и Централен затвор
Редактирано от Дyxът нa Coфмak на 17.07.07 11:48.
| |
Тема
|
Re: Банишора e
[re: Дyxът нa Coфмak]
|
|
Автор | dody_nik (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.07 14:16 |
|
хубав си ни е квартала, всичко си има, даже и затвор.
а срутените и полу-срутените къщички в момента се превръщат в кооперации и скоро няма да изглежда по този начин.
| |
|
Хубав си е кварталът. Само ме е яд, че старите къщи, не само в този квартал, все повече изчезват, докато изчезнат съвсем, и се заместват с блокове, бизнесцентрове и не знам какво си.
| |
Тема
|
Re: Банишора e
[re: Mиpa_M]
|
|
Автор | XXL (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 12:15 |
|
Kakvo mu e hubavoto na kvartala nqmate edno svqstno kafene?
| |
|
Оня ден минах пеша по Пиротска между Константин Величков и Опълченска - и там е същото. Някак лека носталгия ме налегна. Анай тъпо ми стана като бутнаха Лятно кино Мир ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|