|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Голямата простотия - 30 метров...
|
|
Автор |
lok45111 () |
Публикувано | 29.12.06 10:43 |
|
...балон се издигна пред НДК. Колосалното съоръжение "радва" столичани всеки ден до 30.12. от 11:00 до 17:00, като организаторите на въздухарското събитие предлагат возене на желаещите срещу 10 лева на човек за 15 мин. Браво на умника, който се е сетил да организира подобно нещо, но защо трябваше да го изтресат точно на площада пред НДК, а не отзад в парка. Така на практика трябва да се заобикаля между количките с лаещ хот-дог и купищата оборудване на балонджийте
| |
|
..съоръжение в ГРАДИНКАТА пред НДК, то ще ти пречи и в ПАРКА отзад.. Явно си киселяк, комуто всичко пречи..
ЧНГ..
Сигнатура
| |
|
Абе на тоя студ, требва си луд да се качиш у балона
| |
|
....мастурбирал малкият Лъчко?
На онази, на която файлето99 е под пагон?
Или на друга?
| |
|
Хич не ми пречи защото съм киселяк, а защото за пореден път организацията ни е просташка. Още повече, че това съоръжение никому ненужно както един потребител се изрази по - горе. В тоя студ само балон ни е притребвал. Освен това билетчето е 10 лв, а не вярвам да има някой, който ще си даде парите за глупости. Както и да е - успях да се кача без пари. Но мнението ми е, че посещаемостта е крайно ниска. Освен разни хлапета, които надуват на майки и бащи главите да платят за 15 минутното "удоволствие" и тук - таме някой балък друг никой не ще да си помисли. Слава богу заради излезлия следобяд вятър балонджийте се засрамиха и се оматоха барабар с партакешите си.
| |
|
...че си се качил без пари.
Но по собствените ти думи се качват само "хлапета и балъци".
Та ти от кой вид си?
| |
|
..на теб, не означава, че не е нужно на децата, например.. Някой да те е накарал насила да се качваш?
Май проблема е, че много ти се е возило, но не ти се откъсват 10 кинта от сърцето.
Сигнатура
| |
|
Както ксазах се качих. А от кой вид съм - май от балъците, но поне не дадох грешни пари.
| |
|
..далавера..
ЧНГ..
Сигнатура
| |
Тема
|
Re: Това, че не ти е нужно..
[re: lok45111]
|
|
Автор | bale (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.06 14:31 |
|
Еми добре е, че си спестил! То десет кинта са си цифра.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|