|
Тема
|
За разстоянието
|
|
Автор | Fermina (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.06 11:38 |
|
Предстои ми пътуване до София.Въпросът ми е за разстоянието от жп гарата до Софияленд и зоологическата градина.Кое разстояние е по-малко?Трябва да запълня времето си от 9-10 до 12-13 часа.
| |
Тема
|
Re: За разстоянието
[re: Fermina]
|
|
Автор |
Блaryн (Explorer) |
Публикувано | 28.08.06 12:12 |
|
Двата обекта са близко един до друг. Все пак самата площ на Зоологическата градина е по-голяма, което прави нейното разглеждане по-дълго.
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...
| |
Тема
|
[re: Блaryн]
|
|
Автор |
Karinka (членка) |
Публикувано | 29.08.06 22:18 |
|
според мен случая трябва да се разглежда от следния ъгъл: къде ще се заваблява човека и кой точно трябва да се забавлява. 15 годишен тинейджър от мъжки пол, по-скоро ще се забавлява в София Ленд. Докато също 15 годишна тинейджърка може да се забавлява повече в Зоологическата градина.
София Лен има следното предимство - можеш да седнеш на спокойствие да пиеш кафе или обядваш в някое заведение, което няма как да направиш в Зоологическата градина. Там май няма дори и тоалетна за посетителите.
| |
|
Има. и то тамън три ,и то на има няма 4 месеца. в Зоологическата има и приличен брой заведения.
Петльо (07:41 PM) :
1 4m n0w (0n7r0||1n6 y0ur m070r 5k1||5.
| |
|
хъм, значи много отдавна не съм ходила там ...
| |
Тема
|
[re: Karinka]
|
|
Автор | шoпeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.06 14:41 |
|
от румънската преса:ако бълхите станат светулки София ще блести като Лас Вегас?!
| |
Тема
|
[re: Fermina]
|
|
Автор |
Bvlgari (bulgari.com) |
Публикувано | 01.09.06 05:54 |
|
А-а, добре ще си изкараш. Приятно прекарване...
esse quam videri
| |
|
Разстоянието от Централна ЖП гара до София ленд по мои груби сметки е не повече от 7-8 км. Май това те интересуваше точно, нали?
А щом казаха, че зоологическата градина е съвсем близо.. въпреки, че ние си живеем в една голяма зоологическа градина
| |
|
Сигурно вече е късно да ти казвам, ама за 3 часа може само с такси да я свършиш тая работа и то ако имаш невероятния късмет да няма задръстване (по-вероятно ще има).
В София Ленд няма особен смисъл да се ходи за няколко минути. И атракционите като се ползват един по един са скъпи. Купи си билет за цял ден, вземи си човек от другия пол който те радва и не драйфа и дрехи които нямаш нищо против да намокриш и се накефи.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
|
|
|