|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ходих до онова нещо на Стамболийски и Опълченска..
|
|
Автор |
Zo (Troglodyt) |
Публикувано | 15.07.06 22:33 |
|
егати тъпотията: 2 етажа с магазини, които са абсолютно същите като тези по Витошка, третия етаж е със заведения за хранене и некво кино, в подземието супермаркет и паркинг.
Други впечатления от така наречения "мол"?
да ке да ке ама неке
| |
Тема
|
Re: Ходих до онова нещо на Стамболийски и Опълченска..
[re: Zo]
|
|
Автор |
BlueMorningBlueDay (Дивомер) |
Публикувано | 16.07.06 09:19 |
|
Аз не съм ходил още. Само знам че много пари се наляха там, ама наистина много.
| |
Тема
|
Re: Ходих до онова нещо на Стамболийски и Опълченс
|
|
Автор |
MyrmidontGiganticus (Gabe Newell Fan) |
Публикувано | 16.07.06 14:03 |
|
Още не съм ходил. Ако не друго , ми се ще да тествам ИМАКС-а , надявам се на нещо по смислено от филм за динозаври ..
петльо (20:19:14 15/07/2006)
ае праи сървър там ще чатим
| |
Тема
|
[re: MyrmidontGiganticus]
|
|
Автор |
Zo (Troglodyt) |
Публикувано | 16.07.06 23:09 |
|
Един приятел работи там и ми каза, че само това въртели на триизмерното кино: два-три щурави филма с динозаври и не зн какво.
да ке да ке ама неке
| |
|
бате, кажи ако има нещо интересно. да направим едно кино някой път. аз лично много бих се накефил на такава формула
иначе тая ALIAS ще я скъсам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MyrmidontGiganticus (Gabe Newell Fan) |
Публикувано | 17.07.06 10:02 |
|
Втория май е за някакви риби. А в рекламата им по телевизията се споменава и излизатена на совалка. Тоест третия може да е докумнетален филм за Аполо примерно :) говорих наскоро с един приятел, който се интересува от кино. Според него това е 3Д ИМАКС и има вероятност нормалните филми за Имакс (тоест блокбъстърите , които се преправят за имакс) да не тръгнат на нашия имакс. Което според мен би било много тъпо от страна на собствениците , тъй като интереса към кино ,в което се пускат само разни филми за аквариуми и динозаври , нема да го пребъде :)
| |
|
на формула 1 по ИМАКС дадена ? недей бе , ще има бунт , ако Шумахер спечели:)
| |
|
що, бе, брани ще се кефи и влади и Аврората:)) иначе има някой пилоти които перфектно си пасват за триизмерно кино - например култард
| |
Тема
|
Re: Ходих до онова нещо на Стамболийски и Опълченска..
|
|
Автор | Lily (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.06 22:08 |
|
Мене ми харесва, даже доста често ходя там, сега има намаления, можеш да си купиш, каквото ти хареса. Всичко е много добре направено, приятно е дори само да се разхождаш. И именно това му е целта: да има всичко на едно място, да ти бъде достатъчно забавно, за да прекараш там целия си ден. Ще се разходиш по магазините, ще гладаш филм, после ще пийнеш нещо и така...По цял свят е така..
А за Витошка...нямам думи. Тази улица вече на нищо не прилича. Няма нито стил някакъв, нито подходяща за европейска столица атмосфера... Редуват се магазин на Emporio Armani с т.нар. клек-шоп...
| |
Тема
|
Какво му е тъпото ?
|
|
Автор |
ALEX_D_GREAT (===> VELIK) |
Публикувано | 28.07.06 09:39 |
|
Ебати черногледеца ! Толкова чисто , толкова готино , особено сега с такива намаления , толкова красиво на външен вид , първото по рода си кино на Балканите , евтин супермаркет отдолу -
ти някакъв по интересен проект да не разработваш?!?
NIL ADMIRARI
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|