|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
интересни местА
|
|
| Автор | eлинop (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.05 12:23 |
|
|
Мили хора, помогнете да измислим кой са най-романтичните местенца в София! Ама не заведения, а някъде другаде... нещо различно...
| |
|
|
|
Ми ние често пиянстваме на "Баба Яга" - паркчето зад Паметника на Съветската армия. Оазис е. Пиенето си го купуваме от околните магазини, или дори от заведенията, но не стоим в заведенията, единствено тоалетните им ползваме (0.30 лв).
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
Тема
|
Яга + Попа + 7мочисленици +...
[re: eлинop]
|
|
| Автор |
ByteSize (SpiderMan) |
| Публикувано | 05.06.05 04:43 |
|
|
+ Борисовата градина, Докторската градина, Парка при Народния Театър е велико място, но за съжеление е мнооого трудно да се налазят пейки! :( А ако недай си боже, ви се наложи да поместите пейка, дядовците ще ви изкалвът очите "защото тия пейки са за тия дето играят шах.."
Друго мноого яко място /особенно през лятото/ е фонтана пред президентството!
Има сладолед наблизо /при църковния музей, срещу съдебната/ и то много добър, а и сянка има също! :)
Градинката Кристал също е култово място просто! Там има една сърничка дето съм я ужулил цялата от катерене по нея като бях малак
При руската църква и Невски също има много добри места, зад Царския дворец също има една къширана градинка където има много добра далаверка.
Има дискотека или рестурант, не знам... но тоалетната е с вход ОТВЪН. И е СУПЕР ДОБРА! с мрамор, с вентилация, просто се едно си в шератон! И е безплатна! Много яко 
Парка на паметника също е добър, има готини хора.Парка при хилтън също е готин, но лятото ходете там САМО около залез слънце или просто когато е по-хладно защото иначе е убиствена жега :( И има само една чешма :(
Напоследък и около цум са направили градинката много добре... имам предвид, пипната е добре..... но просто понеже ми е "нова" и не съм свикнал да се подвизавам там; не мисля че ми е романтична /все още... /
Разбира се, не на последно място: ВИИИИИТОШААА! 
ПП: много готина тема :)
Everything Is Possible
| |
|
Тема
|
Re: Яга + Попа + 7мочисленици +...
[re: ByteSize]
|
|
| Публикувано | 05.06.05 10:37 |
|
|
Благодаря ти за добрите предложения, доста от тези градинки ги бях позабравила, но ще ги посетя скоро :-) Моят любим парк, обаче, е Южния. Огромен е и би могло да се намери местенце, на което да се уединиш с любимия човек и да си сигурен, че няма да се мотат хора наоколо :-)
| |
|
Тема
|
Re: интересни местА
[re: eлинop]
|
|
| Автор | Ж e нa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.06.05 12:04 |
|
|
От дясната страна на руското посолство има улица.Спускаш се по нея и на края на посолството е едно от най-забележителните места на столицата.Какво е- надявам се да откриеш сама.Повярвай ми не е за испускане,а и можеш да си сигурна,че 70-80% от "столичани"даже и не подозират какво прекрасно нещо има там!
| |
|
|
|
и аз не се сещам кое може да е..? Руското посолство се сещам къде е, в "Италянския квартал", едно ... грозновато такова... ама там.. какво има?
елинор, пак заповядай :) 
Everything Is Possible
| |
|
Тема
|
[re: Ж e нa]
|
|
| Автор | Sf (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.05 20:56 |
|
|
O saglasna sam:)Pomnja go ot dete:),no ne sam hodila otdavna:(Dano si e sashtoto.A shto se otnasja do drugite,koito bjaha pisali po temata-za kakvi mesta govorim-az mislih,che ne za tezi,na koito se sabirat pubertetite da pijanstvat?Ili ne sam razbrala pravilo-priznavam si,che ne chetoh vnimatelno:)
| |
|
Тема
|
[re: Sf]
|
|
| Публикувано | 07.06.05 09:02 |
|
|
Ами всъщност не си разбрала правилно, не става въпрос за местата за пиянстване, точно тях се опитваме да избегнем. Все пак всеки сам има различни представи за романтично място... тъй че не може да се определи точно за какви места говорим. Нещо не мога да се изразявам много добре тази сутрин, затова се надявам, че поне не съм те объркала още повече :-)
| |
|
Тема
|
[re: Ж e нa]
|
|
| Публикувано | 07.06.05 09:04 |
|
|
Много ме заинтригува... Сега съм малко заета, но при първа възможност ще го посетя :-)))
| |
|
Тема
|
Re: Баба Яга
[re: Colombino]
|
|
| Автор | aнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.06.05 23:14 |
|
|
Баба Яга-романтично място?!? Да си пиян въобще не е романтично, а пошло.
Романтика има по планините,в случая-Витоша.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|