Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 14.05.26 
Градове
   >> София
*Кратък преглед

Тема Parti v Sofia - Tomcraftнови  
Автор Marita (непознат )
Публикувано15.06.04 17:19

Hey, kakvo shte kajete za Tomcraft?
Men mnogo me kefi i shte hodia na Maria Luiza da go chuia
Sаmo se pritesniavam kakvo shte stane ako e gadno vremeto......pak shte otida, no dali shte ima party?

Тема Re: Parti v Sofia - Tomcraftнови [re: Marita]  
Автор ByteSize (SpiderMan)
Публикувано15.06.04 21:31

zavisi koi e sponsor na partyto... ako e Billabong MALKO DA ZAVALI, VEDNAGA 6TE GO OTLOJAT!!!!! ... nali vidq na sk8 sastezanieto kvo stana ebasi..
ina4e 6te e qko partyto ako se sastoi!!!!

Everything Is Possible

Тема Re: Parti v Sofia - Tomcraftнови [re: ByteSize]  
Автор KozaMostra (почитател)
Публикувано16.06.04 09:57

Мария Луйза си е екстра местенце и със сигурност ще стане хубаво.Не съм чул за това мероприятие...а за Том Крафт нищо не знам, освен за филма,който е в челната ми класация за най-тъп филм!Поне докъдето издържах да го изгледам.
Вчера имаше нещо много добро-TranceGlobal Underground във Христо Ботев.Много здраво беше.

Тема KozaMostra, ne e 4esnooooнови [re: KozaMostra]  
Автор ByteSize (SpiderMan)
Публикувано19.06.04 09:37

... ne e 4esnooo!!! ti si4ko znae6 koga se slu4va egasiii!!!!! az sear4a li sear4a i ni6to ne nabarvam... pak i zimata kato si bqh v Sofia za dve sedmici na edno kioravo parti ne ospqhme da otidem... e... na parti ospqhme mnogo qsno ama ne i na meropriqtie ...!!!! q kaji ti... koi ti e dilar4eto za info aa??

Everything Is Possible

Тема Re: Parti v Sofia - Tomcraft [re: KozaMostra]  
Автор Marita (непознат )
Публикувано20.06.04 16:46

Hihi:-)
Partito mina mnogo dobreeeeee
A s malko zakusnenie Tomcraft e German Techno DJ i niama mnogo obshto s Lara Kroft;-)))

Тема Re: Parti v Sofia - Tomcraftнови [re: Marita]  
Автор mireto:) (истинска)
Публикувано20.06.04 22:11

имаше ли мноо дръгс

Няма да допусна да съм жалко отражение на лошия ти вкус...

Тема Re: Parti v Sofia - Tomcraftнови [re: mireto:)]  
АвторKozaMostra (Нерегистриран)
Публикувано21.06.04 10:12

Ааа,не претендирам че знам всичко.
Имам приятел от бившето радио Тангра,сега работи с Кречетало и той ме информира.И с Васил Върбанов се виждам.Та оттам.
Чух го Том Крафт по радиото тия дни.Вярно че го обърках с Лора Крафт :)))
А довечера,както знаете е концерта на Peter Gabriel.Сигурен съм,че ще е много здраво!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.