|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Да си подумаме на родопски...?
|
|
Автор | patatnika (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.06 18:21 |
|
Бално ми станва ,кат гльодам как ша я фтасате в айсоя клуб.Нема ли зевзеци бре родопчанииииии,ние не сме ейсакива люде бре, дайте да му ударим един мухабет както ние си знаемe!!!!!
| |
Тема
|
Re: Да си подумаме на родопски...?
[re: patatnika]
|
|
Автор | Cмoлянчaнин (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.06 18:57 |
|
Кажи майци за какво ша лафоваме .За компирян за фасулян а може из момине да полафоваме за айнея дено са сбират да пият горчива кафьо пред киноно до бай Петър
| |
Тема
|
[re: Cмoлянчaнин]
|
|
Публикувано | 22.09.06 19:09 |
|
И за патерото и за фасуля може ,ама дугото е по ейнай... кажи сга има ли хубави моми около бай Петър, яце хубаво са сторили киноно европейска работа
| |
Тема
|
|
|
Автор | bobcho (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.06 20:50 |
|
Ша си духодате ли мариии, чуйте барчинисе как отпяват, нема виииии и Райчо, и той пульоока си торнува...., дървата нагодихме, клинън са пече, духовническия стимулантин наборже ша го сварим, оти Европата иде...
| |
Тема
|
[re: bobcho]
|
|
Публикувано | 23.09.06 20:34 |
|
Мортна са и са сомна и не убялвате дума .Да са не строснахте ???
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.09.06 17:13 |
|
Няма бре, ама мояс интернет изчезна та са невидя, уморзна ми......Аман ,дали да туря одна чиния на булсатком ...???
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.09.06 17:36 |
|
Смени си майци доставчикан.Дано не си към дигсис ,че с Нела има да сбираш нерви .....А за булсаткома нямам майци инфо .От кутра махало си на Смолян??
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.09.06 17:55 |
|
Майци, я сам в кауньово (Хасково де),ама чозтиш са затожвам за Смолян и за людене там.....
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.09.06 18:18 |
|
Сятам са майци има работи дено са не забуряват .Втаса ли гроздето ? Ша има ли за комка ?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.09.06 18:32 |
|
Втаса не ами втаса ,бригада ша сбирам 6дк имам,ама и за комка ша има... дано да са оправи времето та да са обере.Най ми е бално по ей тва време ага е гроздобер, то по лесно е да вадиш компирян,не ми са приказва....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|