|
Тема
|
Какво пише там?
|
|
Автор |
Mиpa_M (несериозна) |
Публикувано | 23.12.08 09:16 |
|
Все се каня да питам. Какво пише на покрива на една голяма сграда в началото на ул. "Хаджи Димитър"? Повечето букви са паднали и е останало следното:
- - Т Н Е - - - - Г А - - - Б
Думата с Б накрая може да е била "клуб". Може и да не е. Обаче другото въобще не ми излиза. "ТНЕ" е на български, а не на английски, предполагам, а освен "отнемане" и подобни не се сещам за друга дума с подобно буквосъчетание.
| |
|
Не мога да се сетя за коя сграда ства въпрос...къде се намира горе-долу?
| |
|
Това май е бившия Битов Комбинат. Отдолу е Юроланд, нали?
| |
Тема
|
Re: Какво пише там?
[re: croesus]
|
|
Автор |
Mиpa_M (несериозна) |
Публикувано | 26.12.08 12:29 |
|
Да, един магазин от типа "за един лев" е отдолу, той трябва да е Юроланд.
Та къде... от общината по посока гарата, още в началото на улицата, малко след виенската сладкарница от същата страна - има една банка, пресечка и след нея - една висока сграда, на нейния покрив.
Всъщност, разбира се, изобщо не е важно и никак не ме засяга. Просто още при първото ми идване в Сливен ми направи впечатление неразгадаемият надпис. Та и досега - колкото пъти мина, все не мога да го разгадая.
| |
|
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от batgonzo на 07.01.09 11:10.</EM></FONT></P>Редактирано от batgonzo на 07.01.09 11:11.
| |
|
| |
|
Фитнес-йога клуб?
| |
|
И специално ако не си знаел, че там е имало (явно е имало) такъв клуб.
Това ще да е. Няма какво друго. Нямаше да се сетя. Сега изглежда лесно. Редактирано от Mиpa_M на 08.01.09 17:45.
| |
|
горе имаше едно култово заведение - бар "Терасата". След 9 часа сервитьорите обикаляха масите и гледаха дали има нещо останало в чашите на клиентите, защото не им се работеше повече.
| |
|
|
|
|