Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:02 15.05.26 
Градове
   >> Сливен
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема оценете тригодишния мандат на кмета Лечковнови  
Автор rendeto19 (непознат )
Публикувано13.11.06 17:05

Три години екипът начело с кмета Йордан Лечков управлява община Сливен. Дали това управление бе успешно, дали кметът заслужава втори мандат, какво хубаво стори и какво не можа, направи ли някому лошо- това са въпросите на които търся отговор или вашето мнение. Обещавам да използвам мненията в открит разговор с Лечков и да му предам болежките или пък похвалите на хората- граждани на общината и града.
Молбата ми е да бъдете конструктивно критични и обективни!
Предварително благодаря.

Тема Re: оценете тригодишния мандат на кмета Лечковнови [re: rendeto19]  
АвторSliven (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 10:51

Оценка по шестобалната система- среден / 3 /. Кметът не можа да се справи с дупките, не можа да довърши автогарата, не направи нищо за осветлението на кварталите. Свети центъра на града, а кварталите- тъмни, тесни и мръсни. Продаде битака- ама хората къде ще отидат сега,а? Съобщиха по новините, че щял да се кандидатира за втори път- кой ще му повярва , обаче! при положение, че няма и приемен ден- не бил психиатър или зъболекар, за да има такъв. Представете си! Речица все още е без канализация, да не говорим за улиците!!! Надежда- без надежда, Клуцохор и комлука, Сини камъни и дРужба- отврат! Това ли му е хубавото! А иначе комплекса около стадиона процъфтява и расте. И тройка е много, ама от мен да мине!

Автор PuzzleМодератор (вода)
Публикувано14.11.06 10:54

Разгледай някои стари теми в клуба, Лечков е често спрягано име, в повечето случаи не особено ласкаво

.
Моето лично мнение съм го писала и моят "проблем относно кмета" -уличното осветление. Няма да се жалвам отново, защото рискувам да стана досадна. Можеш да го прочетеш .

АвторJoanna (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 21:47

Въобще не трябваше да влиза в политиката-глупав ,тъп футболист!

Автор Hoвинap (BoomBoom)
Публикувано19.11.06 12:19

Не мога да дам много висока оценка, има да се свършат още много неща. Темата с автогарата например стана вече наистина досадна. Едно трябва да е ясно на всички: форматът Лечков-червен общински съвет не работи в полза на града. Пречат си, изнудват се, проектите се бавят. Да се надяваме, че изборите следващата година ще донесат промяна, защото в момента нещата не вървят. Аз ще гласувам за сегашния кмет, за да не застане начело на общината отново поредният другар от околните села!

АвторЖитeл нa Cливeн (Нерегистриран)
Публикувано28.11.06 17:51

Оценки не давам, още повече, че Лечков не ми е дал нищо. Дори и скъсана гуменка. Нищо лошо не е направил кметът. Гласувам за него , ама гласът ми е скъп- поне пет зелени български столевки. Чиърс!

Тема Re: оценете тригодишния мандат на кмета Лечковнови [re: Житeл нa Cливeн]  
Автор KingOfPopFAN_ExlST (M.J.J fan)
Публикувано28.11.06 23:05

........и онези горе от дискотеката да се спират да бият хората че смешна работа вече......да си погледне хората .....ецццццццццц

Тема Re: оценете тригодишния мандат на кмета Лечковнови [re: KingOfPopFAN_ExlST]  
АвторДжaни (Нерегистриран)
Публикувано08.12.06 22:51

аз ако съм милионер не бих му поверил делата си!аналогията с града е същата

Тема Re: оценете тригодишния мандат на кмета Лечков [re: Джaни]  
Авторrpaдckи (Нерегистриран)
Публикувано07.01.07 03:26

Аз мога да оценя мандата на лечков с 6-ца.Защото не живея в сливен и от идване до идване има голяма разлика града не е същия голяма промяна.Нови магазини,светофари на всякаде а не само два както бяха.Радвам се че сливен не е комунистически град вече.Има работа за хората.има само един проблем рождения ми град че всички се мислят за мутри.само заради това няма да се върна.Замислете се как беше сливен преди 5-6 години.

Тема Re: оценете тригодишния мандат на кмета Лечковнови [re: rpaдckи]  
Автор PuzzleМодератор (вода)
Публикувано08.01.07 11:07

Ти на кой мислиш са магазините, на които се радваш?

П.П.Няма осветлениееееее, лампи няма...

Редактирано от Puzzle на 08.01.07 11:09.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.