|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За тези, които имат малко свободно време
|
|
Автор |
Чepнo Cъpцe (Сърце на Мрака) |
Публикувано | 18.11.05 12:43 |
|
Спи ми се.....
Все още не съм пила кафе...
И изобщо не ми се обеснява защо я изтрих тази велика глупост....Редактирано от Puzzle на 21.11.05 09:55.
| |
|
Кажи взимал ли си чек!? От колко време играеш!? Всичко това си го копирал на постинга си, но за да убедиш хората да ти бъдат референти, дай някаква статистика - печелил ли си, колко, времетраене на получаване на чека и тн?!
В прасето има мозък, а в говедото рога 
| |
Тема
|
Re: За тези, които имат малко свободно време
[re: Чepнo Cъpцe]
|
|
Автор | kela (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 16:48 |
|
stiga si lygal horata 4e 6te pe4elqt....naj-mnogo ti da zabogatee6 ot tqh
| |
|
Мой приятел беше с тази програма и ми я препоръча. За един месец спечели 50 долара и му ги изпратиха с чек по пощата. Трябва да се занимаваш сериозно обаче.
МРАКЪТ ТЪРЖЕСТВУВА
| |
|
Дори и да е глупост защо налагаш тъмнина в клуба? Запомни, че той не е твой, а на хората. Ще ме накараш никога да не кликна на Сливен. Човека нито е псувал, нито си прави реклама. Тук можеше да излезе истината за подобни вид игри в интернет. Но ти не позволи на хората да пишат. Знам, че като човек с доста опит ще ми приемеш критиките. Късмет
В прасето има мозък, а в говедото рога   Редактирано от tonzos_justice на 21.11.05 20:23.
| |
|
Аз не съм се и съмнявал, че ще стане така. Разни хора, като има дадат малко власт - виж какво става. Оооооо, спи ми се, ооооо, не съм пила кафе, оооооо, ама че глупости. Дръж се малко по-мъжки бе, модераторчето ми.
А на теб, tonzos_justice, ти препоръчвам да ми пишеш на мейла - graveraven@abv.bg. Там ще ти обясня подробно далаверата.
МРАКЪТ ТЪРЖЕСТВУВА
| |
|
Moderatora ne mi otgovori na kritikata. A i kato sudq po tova kakvi ne6ta napisa na mqstoto na temata, ve4e sam ubeden, 4e e nerazpolojena. Uspokoi se madam:) A na teb pi4 kasmet vav vsqko edno na4inanie zanapred!
| |
|
Благодаря. Ето - проличаха си културните хора. А ти tonzos_justice вече ми имаш имейла - пиши ако има нещо.
МРАКЪТ ТЪРЖЕСТВУВА
| |
|

ЕЕЕЕЕ що за сръдни...
Тази тема не беше стойностна. Съжалявам, знам, че не съм аз човека, който може да определя, кое ще се хареса и кое не. Плюс това моята оценка е субективна, все пак аз модерирам според собствените си преценки..... Така, че не ми се сърдете но изтритата от мен тем въвеждаше в заблуждение и манипулация - ФАКТ !!!
Айде не се дръжте и вие като ощипани моми, поне аз мога да се извиня с цикъл, а вие !?!??   
| |
|
Бях сигурен тогава, че си започнала седмицата, в която си въздържателка Толкова са скучни клубовете на Ямбол и Сливен, че....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|