Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:28 12.07.25 
Градове
   >> Сливен
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема kak mislite ste vlezem li v Evropeiskia saiuz ?нови  
Авторdobcho (Нерегистриран)
Публикувано05.06.03 12:36

ste vlezim li v evropeiskia sauz prez 2007 ...ili niama mn golemi nadegdi ???
spodelete vacheto mnenie..... ???

Тема Re: kak mislite ste vlezem li v Evropeiskia saiuz ? [re: dobcho]  
АвторEвpoпa (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 22:39

Добчо, жалкото е, че точно такива простаци като теб се точат най-много на Европа. Тежко и и горко на бедната.
Какво мисля ли...мисля, че нито един европеец не обижда корените си, а ти даже и да не си от Сливен, първо не познаваш географията на България и наричаш Сливен село, второ още по-малко му познаваш историята явно.
Това, че на теб ти е било тъпо там....така си си го направил.
В Сливен има много интересни и много начетени хора, които уви бягат цял живот (и слава Богу) от недорасляци като теб. Европа тях чака моето момче, на такива като теб се е нагледала още след Перестройката (1986 год. - изписвам че съм сигурна, че не знаеш) като ви пусна малко на екскурзийка, а вие и окрадохте както и наивността спрямо Източна Европа, така и автопарка или най-общо казано и изядохте ушите и и разплакахте майката. И сега плаче милата... с горки сълзи плаче, че сте я налазили като пиявици, ама и тя си е малко виновна, че изобщо ви подаде ръка.
Явно се надява старата Европа малко да ви просветне, затова ти е дала шанс до 2007, ама и ти, както и много твои събайганьовци и да ви варят и да ви пекат - все на гьон ще миришете!!!

Жалко, защото такива екземпляри като теб, за които ценностната система се изразява в стила на обличане, в марката автомобил или във фитнес-залата са широко разпространени, а всъщност просто боят ви е малко, ми говорят за Европа…

На въпроса ти за влизане в Европейския Съюз мога само да ти кажа, че ще влезем – не се безпокой…ама тогава дупе да ти е яко (колкото и да е тренирано – във фитес-залата имам предвид).
След като гадните жабари са там.... che schifo!

P.S Бай Ганьо и до Италия стигна, ей!!!

Тема Re: kak mislite ste vlezem li v Evropeiskia saiuz ?нови [re: dobcho]  
АвторTONl (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 22:49

Za vlizaneto, shte vlezem, no maj na povecheto balgari ne im e jasno, kakvo oznachava tova. Te sega se mrashtjat na reformi, a kakvo li shte stane sled tova, kogato se stigne do radikalni promeni? Nie si mislim, che ni chakat navan s otvoreni raze i che shte ni zaobichat. Nali vijdam kakvo e polojenieto tuk v Germanija. Vapreki, che poljazite i chehite vlizat v ES, пак ги smjatаt zа хора vtora raka. sashto taka za novite chlenki na ES, shte ima min. 7 godini zapor za rabota v ES, koeto oznachava che sanishtata za rabota v chujbina si ostavat prakticheski samo SANISHTA. Sashto taka, trjabva da se plashtat vnoski, a Balgarija e bedna. Da ne zabravjame, che ima i edin minimum na ikonomicheski rastej i ako ne go izpalni starnata ni trjabva da plashta globi v reda na milioni (vij Franzija i Germanija, kakto i Portugalija). Ne, ne sme gotovi za ES: tA NIE NAJMAME ZAKONI; PRESTAPNIZITE NI SE RAZKARVAT KATO PREZIDENTI. Ti znaesh li, che kato si vzemesh kola pod naem v Germanija nemojesh da si hodish s neja v BG, zashtoto verojatnostta da ja otkradnat e kam 85%. Kakvo e tova horata koito si kupjat nova kola se prevrashtat v noshtni pazachi. Neka badem realisti.

Тема Re: kak mislite ste vlezem li v Evropeiskia saiuz ?нови [re: TONl]  
Публикувано09.06.03 17:21

Не до България, ти до Полша не можеш да отидеш - изобщо до страните на бившя Варшавски съюз (изключвайки ГДР, разбира се).

И мен затова ме е яд на гнусните му пичлемета, дето като отишли до Италия си мислят, че са хванали папата за шлифера!
А това, че българинът мисли и действа още на първосигнална, че е обезверен, че няма закони, а и не на последно място, че българинът най-обича да си облече новите (понякога и втора ръка) дрехи и да се пусне по чаршията (разбирай "главната", или някое модерно кафе) и да обсъжда съгражданите/съселяните си е форма на висша култура...примери колкото искаш...също само доказват колко хляб още имаме да изядем...

Самозалъгваме се, че сме работливи - мъгла и пушек под налягане. Работливи мога да нарека по-скоро хората от ГДР, които след 2-та свтовна война САМИ, без плана Маршал успяват да се справят (най-големите разрушения са предимно в ГДР). Говоря разбира се до 1990...
Работливи намирам българите до 1944...

Тъжно ми е определено като гледам как едва ли не чакаме ЕС да ни оправи, а малко от живеещите в България българи предполагат какво за чудо е това Евро, а отделно, че ЕС и пукната пара за нас не дава.

Аз затова и се накефих на поляците с референдума за встъпването им в ЕС вчера...проведоха си промените...само те си знаят как...и пет пари не дават за ЕС...Квашневски им се моли да участват в референдума...ей това е!

Лошото при нас е, че вечно чакаме на другите - преди беше на светлото бъдеще, дето щеше Big Brother да го донесе, после се въодушевихме от демокрацията...после чакахме царят да дойде, а сега чакаме на ЕС...

имаме шансове, да - 3007

Тема mersi za mnenieto ti !нови [re: TONl]  
Публикувано10.06.03 10:54

zdr toni ,
ne te poznavam no ti blagodaria za tvoeto mnenie ! dobcho

Тема ne te snam koi si ma si ma ne mojesh da pishesh pнови [re: Eвpoпa]  
Публикувано10.06.03 11:08

hei

nesnam kakva Italia te goni ili pak Germania
ma problema e che si shiban kompleksar v tapoto selo Sliven
za tvoe znanie po geografia sam na ti ,
taka che mi e predelno iasno che sliven ne e selo ,a e grad
ma ti kato akala ti e v gaza da ne mojesh da razberesh che go kazvam v
prenosen smisal ,az kakvo da napravia.....si ostava za tvoia smetka...ciao
i priatno izkarvane na
sinite kamani ..:))))))

Тема само си виж Re:-то пък тогава ми прави забележкинови [re: dobcho]  
Публикувано10.06.03 17:59

Re: ne te snam koi si ma si ma ne mojesh da pishesh p

само си виж Re:- то и не се опитрай да ми правиш забележки!!!

Кой съм не те засяга...
Доста отдавна ме няма в Сливен, както и в България.

Отлично разбирам какво искам да кажеш със "село"... старата Европа не от вчера. И градоде от селки тип е видяла и села от градски тип, но най-гнусни са селата от рогашки тип, дето се гражданеят - ей ти си от тях...

За комплексарщина става дума при теб и пак ще ти кажа защо
Защото само един комплексар плюе там, където е близал. Надявам се ме разбираш...

Много се радвам, че те няма в Сливен и моля те НИКОГА не се връщай!!!
А от Сините Камъни и шибалката си не заслужаваш!!!

Тема Re: kak mislite ste vlezem li v Evropeiskia saiuz ?нови [re: dobcho]  
Авторstoyan (Нерегистриран)
Публикувано11.06.03 17:49

zdraveite. mislq da napisha neshto po temata a i neshto poveche. s interes izchetoh kavgata v slivenski stil :).bravo bravo. edna zabelejka kym evropa. otnasq se do slednoto: 'че българинът най-обича да си облече новите (понякога и втора ръка) дрехи и да се пусне по чаршията (разбирай "главната", или някое модерно кафе) и да обсъжда съгражданите/съселяните си е форма на висша култура...примери колкото искаш...също само доказват колко хляб още имаме да изядем... '. malyk komentar: dati kaja chesno tochno tova pyk haresvam az na bylgarite. otpusnati hora sme. umeeme da se zabavlqvame makar tova da se systoi v obsyjdane na sygrajdanite. ne kato typite germanci naprimer. pylna skryb. taka che tova e tipichno bylgarska cherta i smqtam che tq ne e losha.

shto se otnasq do EU-to. super tema - pozdravleniq za dobcho. ne se interesuvam izobshto ot politika. ot vreme na vreme prochitam neshto vajno. tova koeto shte kaja e lichnoto mi mnenie. smqtam che mnogo mnogo trudno shte vlezem v EU-to. vijdam kak e tuka v germaniq a i vsichki koito sa tuka ili nqkyde drugade po sveta shte kajat che razlika ima ogromna. spored mene za da vlezem v EU-to tazi razlika trqbva da se namali. nqkoi shte kaje che kato vlezem v EU-to te shte ni pomognat. tva sa pylni gluposti. ako te iskaha da ni pomognat i da ni opravqt dosega shtehme da sme vytre. smqtam che ohste mnogo hlqb ima da izqdem dokato stanem chlenove. makar sche mnogo shte se radvam tova da se sluchi v nai kartyk srok. mislq che tova moje da stane samo ako vynshnite ni ministri izmislqt nqkakyv mnogo dobqr hod ili ako se zykrepim kym nqkoi po naprednala chlenka za Eu-to. tva e za EU-to. obryshtenie kym toni: ti v koi grad v germaniq si? ae sys zdrave.

Тема stoiane ....mersi za mnenieto tiнови [re: stoyan]  
Публикувано14.06.03 11:09

zdr stoiane

mersi mn za mnenieto ti
gelaiati uspeh v tvoite nachinania ! dobcho

Тема ...moge bi ne se snae oshte...нови [re: dobcho]  
Авторianko (Нерегистриран)
Публикувано14.06.03 12:10

...vij moje i da vlezem ako sme poslushni... inache ste si duhame supata !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.