|
Тема
|
Просто от любопитство
|
|
Автор | Любoпитko (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.05.03 00:57 |
|
Просто от любопитство искам да знам колко сме в този клуб ??

| |
|
ами до тук сме аз и ти - 2ма човека  
~ScorpioN~
| |
Тема
|
Re: Просто от любопитство
[re: _ScorpioN_]
|
|
Автор | SunSmile (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.05.03 22:23 |
|
i az i az :))
| |
Тема
|
[re: SunSmile]
|
|
Автор | stoyan (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.03 13:20 |
|
slojete me i mene v smetkata
| |
Тема
|
[re: stoyan]
|
|
Автор | TONl (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.03 23:18 |
|
Molja Vi, nakade bez men, ne me zabravjate i brojte i men.
| |
Тема
|
[re: Любoпитko]
|
|
Автор | Любoпитko (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.05.03 22:24 |
|
40-т видяли и само 4-и отговорили ?! Ей това малко трудно мога да разбера!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | stoyan (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.03 23:43 |
|
az imam obesnenie. tezi 4ma moje da sa go videli 10 pyti :)) taka ne mojem da razberem kolko sme.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Z (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.03 00:55 |
|
Kato gledam golemi problemi si imate ne mojete da se prebroite neshto .
Ta da vi kaja, mnenieto mi po osnovnata tema v tozi forum. Harasvam i ne haresvam tozi grad (pone ot tova koeto znam za nego) :
Xaresvam Sliven, zashtoto:
+ ima izkliu4itelno krasiva priroda;
+ pritejava romantikata na tih i spokoen grad v koito moga da si po4ina za 5-10 dena v godinata;
+ ne moga tuk da ne vklu4a i fakta 4e roditelite mi sa rodeni tam;
+ ima slavno minalo (btw za edna broika Hadji Dimitar da mi stane rodnina ;o) - tova ne e maitap);
+ vse oshte ima mnogo kulturni hora; ne na posledno miasto triabva da se otbeleji i tova (pone spored men) 4e pove4eto jeni sa mnogo krasivi ;o).
Minusi:
1. Mrazia Kondio i vsi4ki mirizlivi 4erni sigoineri, kakto i vsi4ko svarzano s tiah (kultura, bit, otnoshenia). Znam 4e tova e problem na obshtestvoto, az ne sam rasist, no opredeliam mnogo4islenostta im i mnogodetnite im semeistva v tozi raion za goliamo bedstvie.
Nikogo ne podstrekavam sreshtu tiah, daje ako uspee da sajitelstva s tiah mu svaliam shapka. Az pone ne moga.
2. Tova za sajalenie vaji za mnogo gradove ot goleminata na Sliven - obratnata strana na "tihia i spokoen grad" - Kakvo shte pravia za pove4e ot 5-10 dena tam?
Osobenno ako 4ovek e na 24-25 godini kato men i tarsi niakakva realizacia v sverata v koito se e naso4il (pak dori i ne v neia). Moje i da gresha, no smiatam, 4e edin mlad 4ovek koito raz4ita samo na sebe si i svoite vazmojnosti, trudno moje da se realizira.
Tova e nakratko, a i oshte nesto liubopitno mi e Vie kak jiveete tam, kakvi planove za jivota imate? Dovolni li ste i interesno li vie tova koeto varshite, mislite li za tarsene na rabota izvan BG?
Eto vi dosta temi za razmisal. Ako mi otgovorite na tova shte se radvam, nali iskahte novi temi, mene me interesuva vasheto mnenie za jivota.
| |
Тема
|
[re: Z]
|
|
Автор | TONl (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.03 01:52 |
|
Ami Z, kakvo da ti kaja, te povecheto v tozi forum sa samo ot Sliven, no ne jivejat tam. Obicham si gradcheto, no mi e tjasno i klukarsko, njamam perspektivi v tozi grad. A vij tova za ziganite ne mi haresa. Tova e dokazano, che vsjako malzinstvo, koeto bade izkluchen ot obshtestvoto, poradi njajkakvi izmisleni klisheta, se obrashta kam deliktno povedenie, otlichava se s bednostta si, taj kato nikoj ne gi vzema na rabota, bednost oznachava negramotnost, negramotnost oznachava, nikakvi kontrazeptivi. I taka kakto vijdash nie balgarite sme gi izkluchili ot obshtestvoto, i te si ostavat m/u tjah si. Kakvo im ostava osven, muzika, tanzi, deza da se pravjat i da gledat kak da svarjat dvata kraja. Ami tova e ot men.
| |
|
|
|
|