|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
този клуб също има нужда от модератор...
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 17.03.03 20:44 |
|
какво ще кажете?
дайте предложенията си тук, ако сте ЗА мод....
аз лично бих се спряла на happy!!! 
Колко много неща има на света, които не са ми нужни.
| |
Тема
|
Нима!
[re: mireto:)]
|
|
Автор | ДA (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.03 02:10 |
|
И да се казва МИРЕТО, демек на всяка манджа меродия!
Я да сядаш да си учиш уроците, не да обвиняваш майка си по клубовете какво ти била казала...и аз да съм на нейно място, щях да се замисля дали заслужаваш добра дума, щом ръшкаш по цял ден в дир-а!
Ама-ха!
| |
|
хахаха, моля???
абе я по-спокойно бе, нещо не те разбирам за кво говориш...ама не че и ти знаеш сам за кво говориш 
| |
Тема
|
Re: Нима!
|
|
Автор | drugiat (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.03 15:04 |
|
E basi za kvo ti e moderator?Prosto kluba stana tolkova sku4en,4e nikoi ne postva.Edno vreme be6e kade-kade po-dobre.Sega e basi tapotiata!Jalko,mnogo jalko.  Predi i bez moderator si be6e zabavno.A sega...?Samo pogledni poslednite 10 temi!Samo gluposti!
| |
Тема
|
Да ти припомня, че от висене в дир-а си губиш...
|
|
Публикувано | 27.03.03 20:27 |
|
...паметта
1. От клуб Родители и деца, постингът ТИ е от 22.02.2003:
Вече не знам как да започна...И с кой да споделя...но тези хора определено не са добре, а най-лошото е че точно на мен са родители..
Значи накратко...абсолютно БЕЗ да искам разлях върху бюрото си прясно мляко...разбира се, веднага изчистих до колкото можах, но някои учебници залепнаха...и страниците също...при което баща ми се събужда и влиза в стаята ми...и като видя изпадна в истерия. Опитах се на БЪЛГАРСКИ език да обясня, че не съм го направила нарочно...какъв щеше да е смисъла от това? Но той дори не ме изслуша. Започна да крещи...но за какво крещене става въпрос...Майка ми пък за пореден път ми доказа колко ме обича с думите си, които ме нараняват повече от всичко...Никога не ме е боляло така, както когато страдам благодарение на родителите ми.
Току що отново го чух..."мърла"...
Нещо подобно се случи на края на учебния срок...Много добре знаеха резултатите ми - не бяха отлични, но все пак прилични за ученичка в 9 клас...но не...майка ми не спря цяла вечер да ми повтаря каква съм била - луда, ненормална, изчадие от Ада...с какво Господ я бил наказал да има дъщеря като мен...която освен, че е лесбийка е и наркоманка...И това от майка ми...На сутринта, когато любимия ми баща се прибра от работа...още 3 часа опяване как съм си била провалила бъдещето...и какво ли още не...
Не знам какво им става...само ме обиждат...дори баща ми наскоро ме удари...а не го беше правил от година и нещо...майка ми винаги се е държала добре с мен...когато е имало защо ми се е карала, разбира се, като всяка майка..но вече е непоносимо. Не се задържам вкъщи особено много..защото не мога да понасям всичко това, което те ми причиняват...Мислех, че нещата ще се оправят...Започна 2рия срок...изкарах добри оценки като за начало...уж се зарадваха...но това, което се случи тази сутрин...отново ме накара да се замисля...Току що майка ми дойде и ми заяви, че съм й съсипала целия живот...
Кълна се, не зная към кого да се обърна...Приятели - бол, но се съмнявам да ме разберат и да успеят да ми дъдат съвет...Не че "изповедта" ми пред непознати е най-подходящото решение, но честно казано не се сещам за друго...Единственото което искам сега е да стана на 18 и да се разкарам от нас...ако зависеше от мен щях да го направя още сега..за да не съсипвам ничий живот...за да не чувам постоянно "мърла, изрод...." и пр....Толкова съм объркана....имам чувството, че някакъв дявол се е вселил в тях....
2. Да не говорим за участието ти в клуб Чалга - там ти е мястото да си задоволиш модераторските мераци, заслужила си си го
3. Че и хукна да задаваш въпроси в клуб Бъдещи майки
Няма да изреждам повече...това е достатъчно.
| |
|
ами да де...аз за това се замислих, че може би ще е по добре с модератор...някой дето преди взимаше активно участи в темите...като happy например, който също някъде се е загубил...но веднага ме нападнаха!
| |
Тема
|
Re: Да ти припомня, че от висене в дир-а си губиш.
[re: ДA]
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 27.03.03 21:32 |
|
so what? къде е проблема?
между другото изнасяш лична информация! този постинг съм го пуснала в клуба, където мисля че му е мястото...ако съм искала да го пусна тук - да съм го направила, така че...ето от къде мога да започна като начало! просто не ми се занимава 
| |
Тема
|
Re: Нима!
|
|
Автор | drugiat (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.03 12:17 |
|
He-he,happy i toi e ot po-novi4kite,no be6e zabaven,a sega i nego go niama-i renoto,i tony,i tulsa,i mn.drugi.No kvo da se pravi?
A sega da te pitam az hubava lie taia nova diskoteka"ENERGY" (ili kakto tam se kazva),ili "Tangra" si ostava vode6ta po pose6taemost.4uvam dosta dobri otzivi za neia. 
| |
Тема
|
Лична информация...?
|
|
Публикувано | 30.03.03 00:36 |
|
Странно - не знаех, че интернет е мястото, където може да си развяваш ЛИЧНАТА информация, ако тя е толкова лична...
А за гастролите ти в Клуб Сблъсък, например и да не конкретизирам още неизброени твои изяви...не ще и коментар...
Много близко до ума - чудя се на майка ти как те търпи да се кьоравиш в PC-то вместо в учебниците...
Аман от всезнайковци като тебе! Откъде толкова акъл, от интернет?
Слушай си чалгата и си учи уроците, че далеч няма да стигнеш!
| |
Тема
|
Re: този клуб също има нужда от модератор...
|
|
Автор |
vogonfirst (Fi®st Vogon) |
Публикувано | 08.05.03 18:17 |
|
По-добре обърнете внимание на Движещата сила зад всички промени - Сандвич с херинга. Открита от учените от МИБМОИО. Оказало се, че всъщност са открили скуката или по-точно нейното практическо действие. Води до емоции като раздразнителност, подтиснатост, неохота, заядливост и т.н.
Неизползуването на сандвич е херинга води до емоции като облекчение, радост, игривост, апетит, удоволетвореност и най-важното - желание за щастие.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|