Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:28 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Системни администратори
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Коя е най-добрата антивирусна и още един въпрос  
Автор jensen-110062 (рекордьор)
Публикувано14.02.12 22:11

Ремонтираха ми компа - смениха вентилатор (уж по малко да бръмчи ама пак си е същото, само дето не загрява толкова като преди). Като си го прибрах с ужас установих, че са ми форматирали диска и са ми инсталирали нов Windows.
Реших преди да ги овикам да се консултирам с вас да не се окаже че хората са си прави, а аз само вдигам врява поради неграмотност. Кажете ми, какво налага диск формат при смяна на вентилатор. Преди са ми сменяли цялото дъно и са ми го връщали с всички данни. Много съм бесна, защото не очаквах изобщо да ми направят този номер и много важни неща са ми изтрили. Чак си мисля, че са ми сменили харда с друг, по долнопробен, въпреки че това е Дания и не би следвао да правят подобни БГ номера.
Освен това каква вирусочистачка ще ми препоръчате. Компа дойде с Norton 60 дни безплатно и се чудя после дали да си го купя или да инвестирам в нещо друго по евтино, но не по-лошо.

Лаптопът ми е Compaq

Тема Re: Коя е най-добрата антивирусна и още един въпрос [re: jensen-110062]  
Автор tuff slim (старо куче)
Публикувано15.02.12 18:49

безплатната на МС е достатъчно добра

Тема Re: Коя е най-добрата антивирусна и още един въпрос [re: tuff slim]  
Публикувано15.02.12 22:21

какво е МС?

Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано15.02.12 22:39

M$ ---> MS ---> Microsoft.
Антивирусната на Microsoft се нарича Microsoft Security Essentials. Иска оригинален Windows обаче.

Публикувано16.02.12 02:42

ти от кое дърво падна? до днес в саксия ли си живяла?

пс на твое място вече да съм изкормил цялата фирмичка за наглостта им да форматират диск без изрично разрешение

Редактирано от tuff slim на 16.02.12 02:45.

Публикувано16.02.12 11:02

то и google не знаеше кво е MC

.
Смятам и аз да ги изкормя ама не знам как. Дай идея

Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано19.02.12 10:37

Очевидно компютъра ти е имал и друг проблем освен вентилатора. Интересно как не казваш какво е било, а искаш мнение какво да стане...
Дори в БГ никой не би посмял да ти форматира диска, без твое разрешение, камо ли да смени диска. Аз предполагам че с оставянето му за ремонт си се съгласила, а сега ореваваш форумите, но никой не ти е виновен от тук четящите.

Тема Re: Коя е най-добрата антивирусна и още един въпрос [re: Astra1.8iGT]  
Публикувано19.02.12 23:13

проблемът беше че много загряваше и вентилаторът почваше много да бръмчи. Аз очаквах дъното да сменят, но са сменили само вентилатора - пише си, а и изрично попитах какво му е правено.
Но това няма нищо общо с форматирането на диска. Аз дори не знаех, че е форматиран докато не го пуснах.
не съм обивинила вас, просто исках да се консултирам как да постъпя. Писах им ама си трайкат

Публикувано20.02.12 15:34

писа им любовно писмо и очакваш да си посипят главата с пепел? ти не си глупава. ти си много, ама много по-глупава от колкото очаквах.

Публикувано23.02.12 01:01

хахаха,
ами може и любовно да им стори, знам ли ги на какво са свикнали.
Току виж и на призовка биха се зарадвали.
За твоя инфо им се обадих и по тел и казаха че ще се обадят обратно като проучат въпроса. Мисля, че им се скарах ама току виж го приели и това като любовно обяснение.

Аз попитах как да постъпя, а получих само обиди с неизняснен произход. . Един като даде тон и всички овце почват в хор пригласят

Редактирано от jensen-110062 на 23.02.12 01:50.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.