|
|
|
Тема
|
Как ще се роди един хакер!
|
|
| Автор |
Aтaнac_Ko (обикновен човек) |
| Публикувано | 06.01.10 15:37 |
|
|
--- Здравейте! Правя нов сайт на приятел. Той е вече готов. За старият сайт, който е на хит.бг, никой няма юзер нейм и парола. Човекът просто се ядосал и изчезнал. Искам да променя много неща, които са на стария сайт, но не мога. Админите на хит-а казаха, че потребителят има и други данни и не могат да ми дадат нови юзер нейм и парола.
Какво бихте ме посъветвали?
| |
|
Тема
|
Re: Как ще се роди един хакер!
[re: Aтaнac_Ko]
|
|
| Автор |
miroki (админ) |
| Публикувано | 07.01.10 15:47 |
|
|
Да намерите човека все пак, ако не, И е фирмен сайта , може като собсвеност на фирмата да пробвате през хит бг, тогава няма да откажат нядявам се.
Ако имат някакви данни (то повече от потребител и адрес за връзка друго няма да имат) може да ви припознаят че става въпрос за Вас.
и успех. ако не е голям сайта си го направете пак.
Успех
| |
|
Тема
|
И това е проблем!
[re: miroki]
|
|
| Автор |
Aтaнac_Ko (обикновен човек) |
| Публикувано | 09.01.10 22:32 |
|
|
Здравей, Миро! Фирмата е на моя приятел, направил съм му нов сайт с осъвременени данни, но търсачките са индерсирали стария сайт, който сочи стария сайт. Писах на админите и ми отговориха, ча потребителят има и други сайтове в акаунта си и не могат да ми дадат нови ун и пв. Прави са, така е сигурно. ... Затова се обръщам с молба за някаква идея, с която да си уреда приятеля. Естествено, че един редирект ме устройва напълно, но пак онзи притежател на акаунта трябва да го направи. Кофти работа....
Наско
| |
|
Тема
|
Re: И това е проблем!
[re: Aтaнac_Ko]
|
|
| Автор | miroki (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.01.10 10:02 |
|
|
Здравей
При положение, че човека има и други сайтове , се надявам да не е зарязал всичко. И те му имат имела , ако не искат да ти го дадат, то поне да му пишат те. Щом става въпрос за фирмен сайт с фирмена информация, която утре , ако не и днес ще стане стара или невярна. А те нямат право да разпространяват стара и невярна информация. В този смисъл може сайта да бъде принудително спрян. Могат и те да го спрат. няма нужда от въпросният човек.
Дори и чрез съда. (в краен случай).
| |
|
|
|
|