|
Тема
|
This address is not valid
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 11.08.09 10:11 |
|
Този екран ми излиза, когато се опитвам да си достигна web site а през IE 8. Ако ползвам IE 6 си работи и не казва нищо въпроса. Ако го пускам през Firefox ми излиза pop up window This URL is not valid and can not be loaded и като го затворя страницата си се зарежда нормално. Някои има ли идея какъв е проблемът. До оня ден си бачкаше нормално и изведнъж нещо му стана. Да добавя, че от друг хост му дадох да прехвърли домейна на другия хост и този проблем се появи 2 дни след като го направих. Но се оказа, че домейнът ми е заключен за настоящия хост и така или иначе нищо не е станало или поне не би трябвало да стане и да си остане където е. Всъщност се отказах да го местя и разкарах заявката вчера домейна да не се прехвърля на новия хост. Но за сега проблемът си остава.
Any suggestions?
| |
Тема
|
Re: This address is not valid
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
onzi (онзи) |
Публикувано | 11.08.09 10:59 |
|
1. провери се за бацили
2. виж как се изписва точно адреса. пусни го на браузър, от който се зарежда, вземи го и с копи/пейст го тропни в експлодера.
3. виж 1
| |
Тема
|
[re: onzi]
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 11.08.09 12:02 |
|
не са бацили защото и др хора като ми пускат сайта получават същото съобщение и изобщо се държи по същия начин в зависимост от браузера от който се пуска
| |
Тема
|
|
|
Автор | miroki (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.09 14:39 |
|
Ами вирусите като са в сайта на всички ще показва това , ако са вируси разбира се. Или инжектиран код.
Не каза как , къде, се хоства?
| |
Тема
|
[re: miroki]
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 12.08.09 23:36 |
|
хостът е siteground.com. Платен е. Как да разбера вирус ли е или кво?
| |
|
и самият сайт. Няма нищо на него, поокастрен joomla site
| |
Тема
|
реших да преинсталирам
[re: miroki]
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 13.08.09 00:22 |
|
joomla и проблемът взе че се оправи. Възможно ли е от качване на модули да се получи този гаф
| |
Тема
|
Re: реших да преинсталирам
|
|
Автор | miroki (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.09 09:21 |
|
Да възможно е , при всяко качване , особенно в неподходяща директория , дори и при обикновенно инсталиране на компонент или модул.
Но е по вероянто да си имал крекция на index.php и от там да не ти намира сайта.
При преинсталация си заличил всичко и е нормално да ти заработи :)
| |
|
|
|
|