|
Тема
|
Wireless connect problem
|
|
Автор |
NikiFin (ветеран) |
Публикувано | 26.07.09 15:47 |
|
Искам да се вържа wireless с парола, като са ми дадени 3 варианта за парола (човекът не си спомня коя точно от трите е правилната, но според него със сигурност една от трите е вярната). Та пробвам да се закача с трите и все все един и същи резултат. Казва ми че достъпът ми е ограничен или изобщо няма достъп и съответно триъгълник с удивителна на иконката за свързването. Логически стигам до извода, че може би нито една от паролите не е вярна и затова не мога да се connect. Но пък човекът е сигурен, че едната поне трябва да бачка. Грешна ли е паролата просто и на какво изобщо може да се дължи този проблем според вас.
| |
Тема
|
Re: Wireless connect problem
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
Heykия (ентусиаст) |
Публикувано | 26.07.09 21:48 |
|
На мене ако ми се случи подобна случка: Предклавиатурно да продължава да ръси, му тегля една и му казвам: "Кат знаш толкоз много, що не си го напрайш бре? Ми търсиш мене?"
Е, има си и изключение: ТЪЩАТА! При нея има и удар с клавиатурата по главата! (ако я издебна в гръб де - което е почти невъзможно) И след това с тъста пием по една (с или без удар с клавиатурата). Пък двете змии мърморят... Ама и двамата сме им свикнали, така че... Мани... мани...
| |
Тема
|
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
Goose () |
Публикувано | 31.07.09 15:27 |
|
филтър по MAC примерно?
| |
Тема
|
[re: Goose]
|
|
Автор | miroki (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.09 21:59 |
|
Обикновенно на жълтото триъгълниче пише нещо , поне кажи какво , сигурно нети раздава ИП адреси. Задай ги ръчно преди това. Или рестартирай забилия рутер.
| |
|
|
|
|