|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Antivirusna
|
|
Автор | qwerty (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.08 09:35 |
|
Дайте мнение за антивирусен софт за корпоративно ползване с централизирано управление.С АктивеДиректори в мрежата.
Благодаря предварително за отделеното внимание ;).
| |
Тема
|
Re: Antivirusna
[re: qwerty]
|
|
Автор | miroki (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.08 10:33 |
|
Мнения има много , Всеки сигурно е доволен от различен софтуер.
Предполагам, че повечето антивирусни имат корпоративни решения. Аз лично съм послзвал На Panda-трюпревент - корпоративната версия,
около 100лв. на ПЦ е. хваща много гадини. Има централно управление, не е задължително сървъра и, да е инсталиран на реалният сървър, не съм пробвал с АД. Но от панда ме увериха че няма проблем.
Трюпревента ми направи проблеми обаче. и се наложи на машинис със скенери да го спра, и на реалният сървър.
+ Много добра защита! , не бави много.
- вероятни проблеми с трюпревент технологията!
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
но съм по склонен да вярвам на това подреждане
http://www.pcworld.com/article/124475-1/article.html
http://antivirus.about.com/od/antivirussoftwarereviews/tp/aatpavwin.htm
Очаквам и Вашите мнения
| |
|
Trend Micro Office Scan и плъгини за допълнителните услуги (пощенски сървъри апликейшън сървъри и сие).
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Публикувано | 16.05.08 12:57 |
|
А за колко компютъра го ползваш ?? аз съм с 1к пц-та.
| |
|
Ползвал съм го за 50 - 100... тук в БГ
Фирмата с която се занимавам в момента има доста повече от 1к със сигурност, ама няма да седна сега да ги броя.
Организацията е по сайтове и всеки сайт (или обединение от няколко) има собствен АВ сървър, всичките се управляват от един централен.
Не се занимавам точно с антивирусна защита, но и предния ми опит показва, че това решение работи добре.
Коя БГ фирма има 1к компютри?
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор | hett (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.08 16:57 |
|
Тая дето няма пари за storage server.
| |
Тема
|
[re: hett]
|
|
Публикувано | 16.05.08 17:20 |
|
Само ен знам как реши че нямат пари за сторидж сървър просто не става до сега да са робили тук хора които по никъв начин не са показвали на шефовете какво прави ИТ за фирмата и колко е важно ИТ за тази фирма.И е трудно да убедиш шефа да даде 20к евро примерно.Ясно ли ти е.Много добре знам кой си. И определено не си прав.С това което си оставил след теб ;).
Успех
| |
Тема
|
[re: hett]
|
|
Публикувано | 16.05.08 17:22 |
|
Смешник
| |
Тема
|
[re: qwerty]
|
|
Автор | hett (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.05.08 19:46 |
|
Тук малко се увлече с параноята и конспирацията ...
| |
|
Всяка една банка ;)
И аз да вметна нещо за пандата - или ползваш сайтове там и ги ъпдейтваш направо през нета, или влачат всички дефиниции от централния за всеки ъпдейт ... Няма вариант да издърпат от централния само промените и нямат планове да го реализират в близко бъдеще ... Така че ако си правите планове за панда в разпределена среда - имайте в предвид и трафика :>
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|