|  | | 

| 

| 

| Тема |  MS Exchange 2003 recover syngle mailbox   |  |  | Автор | bluehat (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.02.07 20:02 |  |  | 

Здравейте,
 някой има ли опит с disasters/ recovering на Exchange 2003 .. По точно ме интересува алгоритъм за бекъп и възстановяване на единична кутия. Прегледал съм някои писания по въпроса, но ако някой има практически опит с това - ще му бъде благодарен да го сподели.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Бах мааму...  [re: bluehat] |  |  | Автор | . (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.02.07 20:17 |  |  | 

...че имам имам ама как да ти помогна от разстояние не ми идва на акъл.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: MS Exchange 2003 recover syngle mailbox  [re: bluehat] |  |  | Автор | KимoнГeoprиeв (превратаджия) |  | Публикувано | 03.02.07 21:30 |  |  | 

всичко е описано перфектно на майкрософт.цом, само да искаш да потърсиш и да четеш

/

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: MS Exchange 2003 recover syngle mailbox  [re: bluehat] |  |  | Автор | Mopфиyc  (Матричар) |  | Публикувано | 04.02.07 00:01 |  |  | 

И ако си успял да го омажеш до толкова, че майкрософт туловете не бачкат Онтрак имат рековъри тул на ниво кутии.

Welcome to the real world!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: MS Exchange 2003 recover syngle mailbox  [re: Mopфиyc] |  |  | Автор | bluehat (Нерегистриран) |  | Публикувано | 04.02.07 09:44 |  |  | 

Благодаря много за безценните съвети.......
 помогнахте ми много.....
 прекрасен форум.............

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: MS Exchange 2003 recover syngle mailbox
[re: bluehat] |  |  | Автор | KимoнГeoprиeв (превратаджия) |  | Публикувано | 04.02.07 17:42 |  |  | 

we are here to help

/

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: MS Exchange 2003 recover syngle mailbox  [re: bluehat] |  |  | Автор | 4l (влюбен) |  | Публикувано | 06.02.07 13:59 |  |  | 

Принципно не виждам смисълът от бекъпваенто на отделна кутия, но ако толкова настояваш - има си едно тулче неречено exmerge - шедълваш си го да ти вади дадена кутия на ПСТ готово. За дизастър рикавъри - Ontrack Power controls. С тях можеш да ръчкаш директно базите на ексчейнджа, уж и логовете може да парсва, но няколкото пъти в които реших да го пробвам, това каза че логовете са повредени. Това което мога да дам като съвет - ако не са ти прекалено много сторовете и логовете, сипи всичко на лента, да ти е чиста съвестта.

Надеждата умира последна...
 Но все пак умира

|  |  |  |  

|   | 
 |