|
Тема
|
Някой пускал ли е VertrigoServ ?
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 01.10.06 03:01 |
|
Изтеглих инсталацията на VertrigoServ 2.12. Не тръгва. Не знам нито защо, нито как. Теоретично искам да подкарам PHPNuke 7.8. Но това пък иска Apache, PHP и MySQL. ... Vertrigo ги има събрани всичките, но ме изкара из нерви, и не мога да схвана основната идея на тези инсталации. ;о(
Някой желаещ да помогне?
Щирлиц
| |
Тема
|
Re: Някой пускал ли е VertrigoServ ?
[re: Щиpлиц]
|
|
Автор |
Chavdarov (ПрофЯсор) |
Публикувано | 02.10.06 14:17 |
|
Здравей,
ползвам VertrigoServ, а от скоро и версия 2.12. При инсталацията не срещнах никакви проблеми. В момента работя с него и върши добра работа.
От подобните /АппСърв, ВАМП и др./ аз лично предпочитам VertrigoServ.
Може ли по-подробно да опишеш проблема?
При инсталация или след инсталация?
С уважение
Чавдаров
Everything in this world is a manifestation of your own free will, for good or ill.
| |
Тема
|
Re: Някой пускал ли е VertrigoServ ?
[re: Chavdarov]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 03.10.06 03:30 |
|
Е, деинсталирах го, и засега се отказах от проекта с PHP и MySQL. Сложих си един стандартен WEB сървър, и пуснах мой сървиз за комуникация на програмите ми.
Но проблема с VertrigoServ ме изнерви, и ми се ще да разбера защо. Apache не тръгваше. ... После пробвах друга инсталация EasyPHP. От нея тръгна и Apache, и MySQL, но при опит за създаване на база - MySQL ми връща съобщение, че не може да се кънектне към сървъра. Никаква идея си нямам какво иска, но ще го боря някой ден като остане време. За днес ще приключвам с бачкането, и ви пожелавам лека нощ. ;о)
Щирлиц
| |
|
|
|
|