Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:57 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Системни администратори
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Windows 2003 Actiation Crack?  
Автор AiSiktiriks ([otkacham])
Публикувано10.09.05 11:12

Здравейте. Имам 2 Windosw 2003 Enterprice. Бях ги активирал с някакъв крак преди 1 година. Сега след SP1 при логин ми казва че ми остават няколко дена да активрам

Моля дайте някакъв линк. astalavista.box.sk - изтеглих 2 различни крака за активация и 2та уж успешно се изпълниха ама след рестарт или логоф пак ми иска активация

Кофтито е че доста важни неща има на тези сървъри и просто трябва да намеря начин.

И да не чувам коментари от рода на - защо не сам си ги купил

Тема Re: Windows 2003 Actiation Crack?нови [re: AiSiktiriks]  
Автор kилиkaндзep (Ø 70 mm*)
Публикувано10.09.05 16:37

А защо не си си го купил?

Ако вземеш да дадеш някой истински мейл или да се обадиш, ще ти направя тази услуга. Не за друго, а щото ми домъчня за теб

Автор ^] (escapist...)
Публикувано11.09.05 13:02

Защо не си ги купил? И бъркаш форума - иди питай при хахурите.

Дуде! Вярната ти брадва ръждясва!

Нанайси нема стане.

Автор Styx ()
Публикувано11.09.05 18:56

Тези, дето наистина им се налага да ползват Windows 2003, особено Enterprise, си го купуват и не им се налага да задават такива въпроси. а пък и ако разбират поне малко от Windows NT и след след нея, ще могат и да извлекат полезната и жизненоважна информация.

След като ти не можеш да направиш това с извличането на информацията, къде си тръгнал да работиш със сървъри.

Тема Re: Windows 2003 Actiation Crack?нови [re: Styx]  
Публикувано11.09.05 20:18

Баси чушките сте всички ве! Все едно ви казах ПИТАЙТЕ МЕ ЩО НЕ САМ ГО КУПИЛ МАМКА МУ!!!
Ми че тая фирма да не е моя? Аз сам на работа там, взимам си заплатата е не ме ебе кой какво купува. Като не знаете как - мълчете си. Пълно с хаскери в тия форуми дето само акъл да ти наливат, а ако е да помогнат - нищо!
Че и тръгнал да ми обяснява какво мога и какво немога ?!?! Да съм те питал какво мога?!
Нядявах се форума като е СисАдминс, да има някои който да ми каже как става и да си свърша работата за 1 минута, а не да ровя по гоогле 2 часа. Ама явно хаскерите тука преобладават.
Айде ходете да си бъркате в носа...

Тема Re: Г-н АйСиктирикиснови [re: AiSiktiriks]  
Автор Eлekтpokap Bиcokoпoвдиraч (много на високо)
Публикувано11.09.05 21:11

защо не вземете виндовса, както и тъпанарското си настроение, и да си ги завретв въ гъзъ, а?

точно системните администратори знаят, че носят отговорност за това дали ползват нелицензирани версии. те са хората които трябва да кажат на началството да даде 1000 зелени (или колкото е там) за тоя сървър, а не да търсят кракове. за кракове си има алталависта и подобни.

аре у канафката...

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

Тема Re: Г-н АйСиктирикиснови [re: Eлekтpokap Bиcokoпoв]  
Публикувано11.09.05 21:53

Ти като си нямаш работа влизаш да се цепиш във форумите ли ?

Автор ^] (escapist...)
Публикувано11.09.05 22:02

Не един път е ставало дума за лицензирания и нелицензиран софтуеър в този клуб. Общо взето неписаните правила са такива, че всички се правим че не ползваме такъв. Повечето от нас, наистина и не ползват.
Нелогично ми се струва да очакваш помощ от "колеги" системни администратори, за краден софт. След като си преценил да го ползваш, си носиш последствията. А поемането на отговорност е едно то нещата които не ги пише, но са основна част от длъжностната характеристика на админа.

Надявал си се да ти свършим твойта работа и да ти дадем отговор за 1 минутка?
Смяташ ровенето в гугъл за губене на време?
Мм... не съм съгласен.

Все пак, учтиво те каня да си питаш въпроса във съответният форум. Тук, няма място.

Нанайси нема стане.

Автор Styx ()
Публикувано12.09.05 01:25

'Ми защо тогава съботираш работата на фирмата със инсталация на сървиспакове и си риташ трудовата книжка :-))

'Ми защо и преди една година си го активирал незаконно?!?!
И за чий *** въобще си го инсталирал върху производствена машина дето имало важни данни?!?!
'Ми кой ако не ти трябва да кажеш на шефа си че трябва да се купи?!

'Ми като иска фирмата да не дава пари за софтуер що не си сложил Линукс?!Не иска активиране и не се налага да ровиш в съмнителни сайтове.

СИСТЕМЕН АДМИНИСТРАТОР НЕ Е РАВНО НА КРАКЕР!!!

Авторsas (Нерегистриран)
Публикувано12.09.05 03:30

Колко драматично, почуствах се ужасно.

Ти си аматьор в този бизнес, където думата стабилно и безпроблемно е като фразата 'другарят сталин' през 60-те или с 2 думи култ.

Взимай си заплатката , и си трай, и хич да не та ебе кой кво купува, и нас не на ебе на тебе кво са ти купили.

Докато си бърках в носа извадих нещо оттам и се чудя как да ти го пратя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.