|
Тема
|
Купувам софтуер
|
|
Автор | Joro (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.04 23:12 |
|
Купувам софтуер за управление на ЛАН. IPACCT искат 500 лева, но софтуера им е пълна каша. Виждал съм къде-къде по-лицеприятни решения? Вие какви ползвате?
| |
Тема
|
Re: Купувам софтуер
[re: Joro]
|
|
Автор |
sisip (нахален) |
Публикувано | 13.06.04 01:21 |
|
амииии си мисля че .... иделано решение за това няма ... така че няма да ти хареса нищо което е на пазара .. ако изобщо има пазар за такъв софтуер де...
важното за теб е това ... да избереш най напред технологията за този ЛАН и съобразно решенията които работят за теб да търсиш системи и решения които да ти вършат работа за управление и акаунтинг
... ми е странно защо винаги се поставя колата пред магарето ...
трудно е да бъдеш бог - защото на обикновенните хора им е трудно да живеят с богове!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ETG () |
Публикувано | 13.06.04 07:14 |
|
Първи си "купи" читав администратор. След това питай за софтуера. И най добре питай администратора си. И чак накрая изказвай мнения кое е каша и кое не.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KAKTУC (новак) |
Публикувано | 13.06.04 11:40 |
|
Мисля, че си в голяма заблуда ...
Ползвам Ipacct още преди да го нарекат така и определено не съжалявам за парите, които съм дал! Едва ли ще намериш по-добър и по-лесен за управление софтуер... Друг въпрос е, че все пак трябва да разбираш нещичко за мрежите, за да можеш да го използваш пълноценно...
Не е задължително да си луд, но така по-лесно се живее!
| |
Тема
|
:)
[re: KAKTУC]
|
|
Автор | Joro (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.04 14:57 |
|
Имам мрежа от доста време, както и администратор. Не смятам въобще, че греша в мнението си за IPACCT. Виждал съм и много други примери - разработки на самите администратори, и определено гореспоменатият софт е най-нелицеприятният (не става дума за ефективността!!!) Все пак искам като си дам парите, освен да върша работа, да задоволя и някои свои естетически нужди.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
4l (влюбен) |
Публикувано | 14.06.04 12:35 |
|
По-добре си купи кадърен админ да ти го напише. На мен ми отне около една седмица (през свободното от други задължения време) и моите хора са бая доволни. А и в такъв случайвинаги имаш възможност да дописваш по нещо ново, да добавяш екстри и изобщо да нагодиш функционалността на системата си към мрежата ти. Ако се интересуваш може да ми дръннеш на кю-то (72392753).
Надеждата умира последна...
Но все пак умира
| |
|
може да се обадиш и на online.bg . Те също имат своя разработка по въпроса...
Не е задължително да си луд, но така по-лесно се живее!
| |
|
|
|
|