|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Черен списък на фирмите
|
|
Автор |
the_dude_78™ (коварен и алчен) |
Публикувано | 15.01.04 16:51 |
|
Хрумна ми идея да си направим такъв списък, за да не даваме фира, и да се излъжем да бачкаме някъде където не си струва.
Имам няколко номинации, но засега ще си ги спестя да не излеза като подстрекател
No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.Редактирано от the_dude_78™ на 15.01.04 17:55.
| |
|
ето ги първите
това са едни типове, представители на Computer Associates
румънски цигани, скоро направиха офис у БГ
това та ме сферата на големите обещания
Под предтекст, че сега прохождат, ти казват някаква смешна заплата и как ще ти дават процент. Обаче процент няма. Казвали са ми го тези , които се навиха да почнат там. Сега почти всичките са или напуснали или искат да напускат
No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.
| |
|
Тук поне заплатата е голяма. Обаче след няколко месеца започват глоби, защото има липси в склада с лекарствата. Нямаш право на един градски разговор в работно време. Дори не е желателно да те търсят на служебния ти телефон (стационарен). Има микрофони и камери и всичко се записва.
Ако например някой идиот с багера преебе линията ви и не я дигнат скоро, познайте кой го отнася.
No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.
| |
|
Стига бе !? Кви липси на лекарства ?
Като се скапе нет-а склададжията ли го отнася ?:)
| |
|
НЗОК - малко пари за много знания не върви. ( прегледайте им обявите за конкурсите и информирайте какво се очаква и какво предлагат )
"Няма да я целувам засега" си казал принца и слязал от Спящата КрасавицаРедактирано от the_dude_78™ на 19.01.04 11:02.
| |
|
обявата на тази фирма тече от година и нещо и се появява на всеки три месеца-
да си сменяш толкова често админите или пък въобще да не си си назначил никой?!??
мисля, че това е достатъчно красноречиво
| |
|
Кагами, Варна
Е, тия хора колко често си сменят персонала....
За справка : www.jobtiger.bg
| |
|
каквото и да се скапе, може всеки да го отнесе, зависи от настроението на Каменов
| |
|
Подкрепям Дуде, точно в момента си търся работа и попадам на страхотни дивотии.
Предлагм да добавите "К2 компютър" - тотални мошеници. Лъжат те безбожно, най - лошото, че познавам двама дето излъгаха и пак се набутах. Не им се хващайте на номера повече!!!
Има и други ако ви е интересно ще продължа
А със здраве
Бай Кольо
Всичко е възможно
| |
|
Пълна пародия на хостинг компания!
Имам 2 сайта които се хостват от тази измислена фирма, и двата не работят от 2 месеца... нито емайлите ни.
Първо им хакнаха сървъра и всички клиентски страници си стояха хакнатия index.html повече от седмица.
После се оправиха но пък неможеше да се прави ъпдейт на страниците.
После пък им бил паднал някакъв си ДНС сървър и трябваше да чакаме фирмата от която те препродават да им оправела проблема. От 2 месеца чакаме и сайтовете още не работят.
Не отговарят на въпроси. Ако отговорят го правят много лаконично след 3-4 дни закъснение.
Това са пълни аматьори. Заради тях се излагаме пред хората.
НИКОГА НЕ СИ ХОСТВАЙТЕ САЙТОВЕТЕ ПРИ goto.bg! НИКОГА!!!
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|