| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     въпрос към PRN
 | 

|  
| Автор | 
Federer (Mean Machine) |  
| Публикувано | 31.01.13 12:10 |  
             |  
           | 

виждам че лъчетерапията ти е тясна специалност .Значи този вид подход към лечението не  е ли от началото на 20 - век ? В последните години тезата за предоминантно генетечната обусловеност на раковите заболявания , не доказват ли пълното безмислие на лъчетерапията, която по никакъв начин не афектира причините за заболяването на ниско ниво ? Де-факто много изледвания впоследните години показват че в повечето случай лъчетерапията не дава никакъв резултат, което е логично.Според мен нормално е едно обещаващо лечение , с вероятност за добра прогноза в по дългосрочен план , да включва агенти действащи на молекулиарно ниво , като генни сурпресори , различни видове инхибитори и т.н
  Bitch, I\'m a model

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: въпрос към PRN 
[re: Federer]
 | 

|  
| Автор | 
PRN () |  
| Публикувано | 08.07.13 02:30 |  
             |  
           | 

Лъчелечението е като хирургията, никога няма да не бъде актуална в онкологията. Тя е едно от най модерните и бързо развиващи се специалности на полето на онкологията в момента. Другото са общи лафове като за списание "Космос": варират от повърхностност до откровено неразбиране.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: въпрос към PRN 
[re: PRN]
 | 

|  
| Автор | 
Federer (Mean Machine) |  
| Публикувано | 09.08.13 00:34 |  
             |  
           | 

ок ще ти поставя въпроса по друг начин, дай ми линк или цитирай trial от последните 10 години, в който статистически се демонстрира увеличаване на средната продължителност на mean cancer survival rate и за кои видове онкологични заболявания става въпрос.

|   |  

| 

|  
           | 

Здравейте,

Благодаря на д-р PRN за времето, отзивчивостта и търпението, с което отговаря на всички. Регистрирах се днес, и не съм особено запозната с форума на Дир.бг. Ако тази тема още е активна и отговаряте на нея, ще съм изключително благодарна да индикирате - имам нужда от вашия съвет и голямо сърце. Активна ли е темата, д-р PRN?

С надежда за положителен отговор.

|   |  
  |   

|  
 |   
 |