|
Тема
|
Къде правят качествено дограма?
|
|
Автор | Лyдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.09 11:45 |
|
Може ли някой да ми каже към коя фирма да се обърна в Силистра за да сложат на майка ми ПВЦ дограма на едната стая - то си е просто прозорец, но искам да е някой, който ще си разбира от работата, но пък и да не ми одере кожата. Просто някоя по-разумна фирма. Понеже майка ми е ходила да пита в 2 фирми, но са й казали космически цени. Със същия успех, ако й поръчам от Варна ще излезе по-евтино, въпреки транспортните разходи.
Благодаря!
| |
|
0886602498
Пием с мярка.............до насиране
| |
Тема
|
Re: Строй проект
[re: Пoп Cтaвpи]
|
|
Публикувано | 09.03.09 14:09 |
|
Човече, ти ме хвърли в тиквите направо :)
Благодаря ти, че си взел под внимание, че искам помощ и искаш да помогнеш, ама с тоя линк, дето си го сложил там, знаеш ли какво учудване беше за мен да отворя (с надежда да мога да се ориентирам от някой сайт за ценички, за оферти) и да ми цъфнат някакви парогенератори
Благодаря ти все пак, де :)
Вижте, не искам да излезе, че искам да насърчавам за самореклама, знам, че е против правилата. Просто търся мнение на хора, които вече са минали през това (да се побъркваш от фирма на фирма) и имат известен опит, доволни са от тези, които на тях са им правили дограмата и могат да ударят едно рамо при избора ми
... Пък, то за пиенето, да не духа на фикуса, пък и до него ще стигнем
| |
|
дори телефон съм ти оставил....ама....
| |
|
| |
Тема
|
Re: Строй проект
[re: Лyдa]
|
|
Автор | Koндьo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.09 12:59 |
|
Браво, отче!
Толкова яко си генерирал, че чак до пара си го дакрал. Евалла!
Винаги съм искал да се наредя до тебе. Ама "до", не "зад" /от уважение/ и не "пред" /това последното от страх!!!/
| |
|
Лимонада, нада........оранжада ,ехе......и шише ракия.../добре изстудена/!!!!!
| |
Тема
|
Re: Къде правят качествено дограма?
|
|
Автор | Kъcмeтлия (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.09 10:21 |
|
Скоро си правих ПВЦ дограма на апартамента. Обиколих доста фирми. Офертата, която ми предложиха от ПРОФИНЕК бе на средна цена, спрямо всички предложения. Изключително съм доволен от свършената работа. Просто нямам никакви забележки. Работят с четирикамерен профил на Профилинк. Фирмата се намира зад строителното училище.
| |
Тема
|
[re: Kъcмeтлия]
|
|
Публикувано | 12.03.09 12:04 |
|
Попе, то че си дал телефон, дал си, ама нали някой трябва да си отвори очите първо, че да го види
Благодаря Ви за информацията, остана и да свършим работа сега.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
po_debeliq (Само да спомена) |
Публикувано | 13.03.09 10:19 |
|
Чл. 2 Всяка реклама, флууд(flood) и спам(spam). Се трие незабавно..
За това затварям темата ….
| |
|
|
|
|