|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
символите на битовия социализъм
|
|
Автор | вeco (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 11:03 |
|
Някой ще ми каже ли какво означава ДАНУБЕ, написано в този вид, на кирилица ? DANUBE е Дунав, но се изговаря Данюб/Дануб.
По тази логика уискито е виски, пием сприте, а не спрайт, а копипейстът е копипасте...
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 10:59.
| |
Тема
|
[re: вeco]
|
|
Автор | БaтBaco (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 11:29 |
|
Какво значение има как са го кръстили? Така им харесало - така са го нагласили. По същата логика и "Ханубе" да го бяха написали, пак щеше да питаш какво означава.
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:00.
| |
Тема
|
[re: БaтBaco]
|
|
Автор | вeco (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 11:48 |
|
БаВасо, сигурно навремето си скъсал доста дънки рифле / райфъл/...
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:00.
| |
Тема
|
[re: вeco]
|
|
Автор | БaтBeco (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 14:13 |
|
Вярно за дънките, и много цигари "Хи Лите" съм изпушил.
Мисълта ми беше друга - трябва ли на всяка безсмислица на този или онзи да обръщаме внимание.
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:01.
| |
Тема
|
[re: БaтBeco]
|
|
Автор | raцo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 15:26 |
|
ееееееей,хора,къде ме върнахте,бе?славни времена от соца!!с тия японски цигари...ето повод за една хубава тема за символите на битовия социализъм,айде някой да я отвори,че не знам как.
аз се сещам за зеления като сопол шампоан "ПЕНОФИКС",другият по-луксозен беше яйчен,пастите за зъби бяха две-"поморин" и "мери" давайте още!
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:01.
| |
Тема
|
[re: raцo]
|
|
Автор | БaтBaco (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 15:55 |
|
Абе, все съм аз, само дето си обърках името на предния пост, ама години..., какво да се прави. Дори не си мислех, че някой ще ги помни японските цигари в синьо-белите пакети! 2,20, май струваха?
Тя темата за друго беше открита, ама карай! Само бих подсказал - КООП КОЛА! Как само звучеше тогава, а?
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:02.
| |
Тема
|
[re: БaтBaco]
|
|
Автор | вaдим (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.08 16:17 |
|
Аааа,цитронада в младежката сладкарница,родопчета,небет шекер,лимонови резенки,гризини,малка стюардеса,одеколон"Тройной"?
Редактирано от po_debeliq на 20.11.08 11:02.
| |
Тема
|
Re: символите на битовия социализъм
[re: вaдим]
|
|
Автор | kaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.08 12:46 |
|
А защо не- голи полякини, насядали покрай стените на евиния плаж, продават крем Нивеа, парфюм Бич може и Кеч балсам
| |
Тема
|
Re: символите на битовия социализъм
[re: kaka]
|
|
Автор | coцka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.08 19:57 |
|
Ами единствения прах за пране Алка,който миришеше на умрели лебеди и тоалетната хартия - нарязан вестник, закачен на цигански перон в кенефа в двора, който разнасяше "благовонията си"на десетки метри в радиус?И този същия вестник досетливите потребители намачкваха и наплюваха в ръцете си, а да стане по-мекичък?!
| |
|
Хайде, черпя с шоколад "Кума Лиса" и дъвки "Идеал" /последните в ограничено количество, че много ги купуват за Съюза/
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|