|
Тема
|
инсомния или руж?????
|
|
Автор |
koi, az (непознат
) |
Публикувано | 25.03.08 03:10 |
|
доколкото знам това са силистренските дискотеки
| |
Тема
|
Re: инсомния или руж?????
[re: koi, az]
|
|
Автор | azsambe (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 03:39 |
|
i dvete sa super tapi...po princip sam mlad 4ovek i obojavam da hodq na diskoteki,no za tezi mi se ubiva jelanieto totalno...predpo4itam sled kra4mi4kata da mina prez gorskoto otkolkoto da hodq v tezi dve goreposo4eni pome6tenie i da mi se ubie nastroenieto !!!!!
| |
Тема
|
[re: azsambe]
|
|
Автор | nekaaz (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 12:00 |
|
Ами и аз не ходя много по дискотеки, а и тези не ми харесват. Обаче гледам все пълни, и се чудех явно на хората им харесват. Ето например Истъра каква мизерия беше, обаче на никой не му пречеше този факт. Сега не знам коя е по-хубава руж или инсомния, но пак са нон стоп пълни, и за това се надявах някой който ходи по-често да сподели мнението си.
| |
Тема
|
[re: nekaaz]
|
|
Автор | ivo (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 21:20 |
|
Инсомния нее лоша дискотека,но по последни данни от ХЕИ там верлува вирусът хепатит(А).Обикновенно този вирус се заражда в места, в които липсва хигиена следователно там не е здравословно за посещение.
| |
Тема
|
[re: ivo]
|
|
Автор | dali (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 22:09 |
|
mi tq e pylna vseki petyk i vsqka sybota! Tva ozna4ava li 4e poluvanata grad e bolen?dokolkoto znam rouge e dosta 4ista?
| |
|
Пак полудяхте ей! За какъв Хепатит А говорите? Чудесии пак... Ако някой от ХЕИ е казал това,местото щеше да бъде веднага затворено...Ама то нали трябва все някой,някого по някакъв начин да оплюва тук.... Ей така за спорта!!! Не говорете глупости бе хора!
| |
Тема
|
[re: silistrenka]
|
|
Автор | ox (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.08 12:01 |
|
а пък собственика нали е лекар!? на инсомния
| |
Тема
|
[re: ox]
|
|
Автор | takasie (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.08 16:30 |
|
мръсно или чисто, скъпо или евтино, чалга или хаус, на хората не им пука! треа се пие някъде.хубавото е че побойниците понамаляха и сякаш в дикотеките е по-спокойно вече?
| |
Тема
|
[re: takasie]
|
|
Автор | yжac (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.08 21:15 |
|
ами как ще им пука на хората ,там всеки втори е надрусан,а пък на надрусаните не им пука от нищо.....нищо,че Руж е срещу полицията,нищо ,че всеки знае какво става в дискотеките.Абе хора,защо никой не иска да говори за най-болния проблем-наркотиците.Не виждате ли какво става по горните етажи на властта,на полицията,арестуват такива важни клечки-генерали....секретари....и наркотиците са в дъното на всичко...........А никой не иска да говори,.......И да попитам между другото какво става с нашия председател на Общинския съвет?Май вече не е Балушев?!?И то от днес?!?
| |
Тема
|
[re: yжac]
|
|
Автор | mdam (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.08 22:56 |
|
ami to4no za6toto vseki znae i myl4i sme na tova deredje.no pyk kakvo da kaje6 sled kato i narkoticite i kanalite za razprostranenieto im sa na dyrjavata v koqto jiveem.lo6oto e 4e dori i da smeni6 vlasta ni6to nqma da se promeni za6toto nad neq sedi ne6to drugo, drugi hora, a tqh 6te gi ima bez zna4enie koq e vlasta!a vypreki 4e ruj e sre6tu policiqta na vyprosnata sa i nujni ot 5-10 minuti za da se poqvi /ne 4e kato se poqvi ne6to se promenq/.no..... taka 6te e!
| |
|
|
|
|