Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:52 08.07.25 
Градове
   >> Силистра
*Кратък преглед

Тема инсомния или руж?????нови  
Автор koi, az (непознат )
Публикувано25.03.08 03:10

доколкото знам това са силистренските дискотеки

Тема Re: инсомния или руж????? [re: koi, az]  
Авторazsambe (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 03:39

i dvete sa super tapi...po princip sam mlad 4ovek i obojavam da hodq na diskoteki,no za tezi mi se ubiva jelanieto totalno...predpo4itam sled kra4mi4kata da mina prez gorskoto otkolkoto da hodq v tezi dve goreposo4eni pome6tenie i da mi se ubie nastroenieto !!!!!

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: azsambe]  
Авторnekaaz (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 12:00

Ами и аз не ходя много по дискотеки, а и тези не ми харесват. Обаче гледам все пълни, и се чудех явно на хората им харесват. Ето например Истъра каква мизерия беше, обаче на никой не му пречеше този факт. Сега не знам коя е по-хубава руж или инсомния, но пак са нон стоп пълни, и за това се надявах някой който ходи по-често да сподели мнението си.

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: nekaaz]  
Авторivo (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 21:20

Инсомния нее лоша дискотека,но по последни данни от ХЕИ там верлува вирусът хепатит(А).Обикновенно този вирус се заражда в места, в които липсва хигиена следователно там не е здравословно за посещение.

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: ivo]  
Авторdali (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 22:09

mi tq e pylna vseki petyk i vsqka sybota! Tva ozna4ava li 4e poluvanata grad e bolen?dokolkoto znam rouge e dosta 4ista?

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: dali]  
Автор silistrenka (новак)
Публикувано27.03.08 08:09

Пак полудяхте ей! За какъв Хепатит А говорите? Чудесии пак... Ако някой от ХЕИ е казал това,местото щеше да бъде веднага затворено...Ама то нали трябва все някой,някого по някакъв начин да оплюва тук.... Ей така за спорта!!! Не говорете глупости бе хора!

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: silistrenka]  
Авторox (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 12:01

а пък собственика нали е лекар!? на инсомния

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: ox]  
Авторtakasie (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 16:30

мръсно или чисто, скъпо или евтино, чалга или хаус, на хората не им пука! треа се пие някъде.хубавото е че побойниците понамаляха и сякаш в дикотеките е по-спокойно вече?

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: takasie]  
Авторyжac (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 21:15

ами как ще им пука на хората ,там всеки втори е надрусан,а пък на надрусаните не им пука от нищо.....нищо,че Руж е срещу полицията,нищо ,че всеки знае какво става в дискотеките.Абе хора,защо никой не иска да говори за най-болния проблем-наркотиците.Не виждате ли какво става по горните етажи на властта,на полицията,арестуват такива важни клечки-генерали....секретари....и наркотиците са в дъното на всичко...........А никой не иска да говори,.......И да попитам между другото какво става с нашия председател на Общинския съвет?Май вече не е Балушев?!?И то от днес?!?

Тема Re: инсомния или руж?????нови [re: yжac]  
Авторmdam (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 22:56

ami to4no za6toto vseki znae i myl4i sme na tova deredje.no pyk kakvo da kaje6 sled kato i narkoticite i kanalite za razprostranenieto im sa na dyrjavata v koqto jiveem.lo6oto e 4e dori i da smeni6 vlasta ni6to nqma da se promeni za6toto nad neq sedi ne6to drugo, drugi hora, a tqh 6te gi ima bez zna4enie koq e vlasta!a vypreki 4e ruj e sre6tu policiqta na vyprosnata sa i nujni ot 5-10 minuti za da se poqvi /ne 4e kato se poqvi ne6to se promenq/.no..... taka 6te e!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.