|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Да ви е честита новата година!!!   |  |  | Автор | 1313 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.01.08 17:50 |  |  | 

И умната

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: 1313] |  |  | Автор | mypoints () |  | Публикувано | 01.01.08 20:29 |  |  | 

Много успехи и попътен вятър!

get rich or die tryin'

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: 1313] |  |  | Автор | roshavata_garga (много рошава) |  | Публикувано | 02.01.08 19:18 |  |  | 

Ако не е умната, ще е русата - както казва сина на една приятелка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: roshavata_garga] |  |  | Автор | дeдo Cлaвчo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.01.08 13:59 |  |  | 

Бравос, аз ги мога и двете!
 Айде на слука да е и от мене. С един куршум за къде по напред - за това поне два зайки, който го може и три!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!
[re: дeдo Cлaвчo] |  |  | Автор | Бaй Глиrop (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.01.08 15:10 |  |  | 

Абе, наборе, с тебе само на спомени я караме нсапоследък, ама нейсе! То хубаво, че и тях ги имаме!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: 1313] |  |  | Автор | ceнeka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 03.01.08 19:50 |  |  | 

Тоя за власт и пари може да пълзи до Дулово и обратно по два пъти на месец.След избора му за БСП шеф и за общ.председател  се убедих,че Силистра е стигнала дъното на нищетата и селендурията.

|  |  |  
             |  |  | 

Пич, влязъл си в чужда класна стая

Бележка под линия:
 ---------------------------
 Това е недостатък на нерегистирараните потребители. Изгубват се превода

|  |  |  
             |  |  | 

Като в оня виц, бай Глигоре:
 Карал си колелото един напет момък -около шейсетте- Зел че се катурнал. Докат си лежал кротко на асфалта, решил да излезе от ситуация , покашлял се и рекъл /на висок глас/ "Е-е-е-ех 'га бях млад к'ъв бях....." Огледал се, видял, че никой не е забелязал неговото велопадение и си промълвил "Все същото лайно бях де"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: roshavata_garga] |  |  | Автор | Бaй Глиrop (Нерегистриран) |  | Публикувано | 04.01.08 20:33 |  |  | 

Гардже, чедо, винаги си ме кефила! КИСС!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да ви е честита новата година!!!  [re: Бaй Глиrop] |  |  | Автор | Бaй Глиrop (Нерегистриран) |  | Публикувано | 07.01.08 20:25 |  |  | 

Ей, гардже, чедо, нали не си мъЖ?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |