Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:37 04.07.25 
Градове
   >> Силистра
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови  
Автор 9x19MM (новак)
Публикувано06.05.04 11:08

Kvo e tova ?Samo se karate i psuvate kakav klub e? Davaite po seriozno i bez cinizmi az sam ot nyakoya godina v Sofia i neznam kvo stava v ss iskam da procheta neshto za razvitieto na tozi grad a ne za gangsterite
pusnete nyakoya snimka neshto interesno ane pedal.svirki, kavali i drugi prostutii .
Pokajete na posetitelite na dira che v silistra nesme seliani.
Daite nyakva tema da se vkluchat i tia deto ne sa v grada, da pomognat za neshto ako tryabva
A ne samo da si pishat edni i sahti hora edni i sashti raboti, malko po spokoino.
Da nemislite chev sf e super kato strelyat ivzrivyavat vsichko a?
Tam strelyalise po ulicata s avtomati ne nali vzrivyavatli vseki den neshto a?
Tova mi kajete s kakvo silistra e po zle ot dr.gradove v bg? Ste chakam seriozni otgovori na temata i be cinizmi shtoto az moga da vi napisha cinizmi polvin chas bez da povtorya nito edin
" Ta s kakvo silistra e po zle i po opasna ot drugite balgarski gradove?"

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: 9x19MM]  
Авторmun4o (Нерегистриран)
Публикувано07.05.04 11:50

Не знам с какво е по-опасна Силистра. Нямам преки впечатления от други градове за да сравнявам. Имам чувстовото, че тук нищо не върви, влачим се по течението и си пишем глупости в клуба-ей за това си прав.
Силистренска или изобщо българска черта ли е да гледаш с недоверие и отрицание на някоя добра инициатива или идея, как мислиш?

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: mun4o]  
Автор po_debeliq (Gotin)
Публикувано07.05.04 12:37

Прав си „мунчо” ,това и мен ме убива .Не мога да си го обясня с друго освен с „количественото изменение” , то води до качествено осакатяване. Коефициента на интелигентност в една талпа е равен на индивида с най ниския коефициент. Тези които заминаха 20% са тъпанари , но 70% са много свестни хора , не мога да ги виня.
Освен да крещят „Разкажи ми облаче ми бяло…..” , друго не виждам да правят.

Е И И И И И И И И И………ХОРА , И ВИЙ СТЕ В ТОЗИ КЛУБ , КАКВО ОТ ТОВА ,ЧЕ НЕ СТЕ В ГРАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: po_debeliq]  
Авторmalkia mamut (Нерегистриран)
Публикувано08.05.04 19:06

Az ne sam v ss ot 3 godini ama kolkoto pati sam se obadi samo loshi novini sam poluchil. Mislia che triabva da napravim neshto da ni se podobri gada.
Parvo xorata triabva da si pomognat a ne da se pusuvat biat ...
Opitai te se da napravite neshto po dobro za nashia grad.

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: malkia mamut]  
Автор 9x19MM (новак)
Публикувано09.05.04 16:17

Az sam saglasen che tryabva da se napravi neshto makar da nemoga da kaja kakvo e to. A za rugatnite kakto vijdam moje i bez tyah nali.

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: mun4o]  
Автор 9x19MM (новак)
Публикувано09.05.04 16:21

Az mislya che ako iskame da postignem neshto moje i bes agresia
Ako barkam popravime
Dobro e che go ima tozi klub a zashto ne i stranica v neta na silistra snimaite prave te da vidyat i drugite hora v bg i chujbina che moje vsichko da bade normalno i kulturno
Razchitam na vas za nyakva informacia ot grada

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: po_debeliq]  
Авторxxxxxx (Нерегистриран)
Публикувано11.05.04 10:52

Абе , дебелак ти и тука ли се навря да плюеш?

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a ne katнови [re: 9x19MM]  
АвторHe4oBeK (Нерегистриран)
Публикувано16.07.04 09:34

Това е добро предложение, но е малко късно за него. Този форум си е точно долен клюкарник и плювалник и нищо добро за Силистра не може да разбере някой, който е извън града. Почти всичко е измислици и лично отношение на участниците, които са срам за Силистра, защото има много начини да се помогне на града. Но е по-лесно да завиждаш на някой и тук под псевдоним да си ругаеш на воля. Например изказванията за Румен Атанасов бяха много мръсни и най-важното абсолютно абсурдни, нищо вярно. Понеже като човек го познавам и уважавам знам, че е от достойните силистренци, а като юрист го познават в цяла България колегите му и многократно са му предлагали по-високи постове. Това е само един от примерите как този форум е срам първо за града и после за тези които пишат такива работи в него (второто явно няма да ги трогне много, те са доказали, че това чувство срам не им е познато).
Иначе идеята е супер да се говори за града, да се подкрепи казаното със снимки и други материали и да стане един културен форум, с по-голямо участие, нещо което би било от полза както за града, така и за силистренците извън него (какъвто съм и аз).

Тема Re: Eeeeeeeee i HORA drashte se kato vazrasni a neнови [re: He4oBeK]  
Авторшaшapдиcaн (Нерегистриран)
Публикувано07.08.04 02:21

аве хора, що не се опомните, ако наистина Вие еня за Нашия град, дайте идеи, предложения, изразявайте стойностни мнения, а не това което правите в момента в този форум: Не4овек е много прав - този форум е срам за града ни, това е империтретика за виждането на града ни от Ваша толкова арогантно поставена и .....незнам как да се изразя, теза. Няма нищо вярно в нито една от от долните олигофренични обвинения.ОПОМНЕТЕ СЕ: имам чувството че тук в този форум влизат не свестни интелигентни хора мислещи за града си, а паплач, измет по долна и от най големите бандити споменати от Вас. Не това, че някой се е наел да построи нещо в парка за нас силистренци, е долно, а това че Вашия нещастен, необмислен и некомпетентнен език е позор за града ни. не прокурори и адвокати са виновни че сме последната д.......на "кавала", а вашето изродено съзнание да не премисляте кое е полезно и кое вредно за града ни, не свестни млади хора успяващи в политиката, бизнеса и т.н трябва да упреквате единствено водени от ненужната и долна завист, т.к. Вие не сте способни да инвестирате в себе си и да работите върху бъдещето си и всички успяващи край Вас да са виновни за вашето състояние.Удивен съм от тъпанарщината,некомпетентните становища и внения на някакви изродени временно влезли във форума водени единствено от изопаченото си съзнание за виждането към живота и света като разни с никове: глупав, по дебелия и всички нерегистрирани позволили си не само да изкажат мнение НО ДОРИ И ДА ИМАТ НАГЛОСТТА ДА СЪЗДАВАТ ТЕМИ ЗА КОМЕНТАРИ. ужас това е нечувано, аве ти сине нещастен: като искаш да се дискутира твоя тема, регистрирай се,идентифицирай се, що не го правиш - срам те е и не желаеш да припозная простащината в теб. съжелявам че така се изразявам, НО ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ, АКО НАИСТИНА ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ЗА НАШИЯ ГРАД, НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН.БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И ДИСКУТИРАЙТЕ С НУЖНАТА ТОЛЕРАНТНОССТ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН НАШ СЪГРАЖДАНИН НАПРАВИЛ НЕЩО ДОБРО ЗА ГРАДА НИ /ПО МОКОР И МИНИМАЛНО/ ИЛИ ИМАЩ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА В ГРАДА И ОБЩИНАТА.

Тема Re: silistrenci ili karpi na romiteнови [re: шaшapдиcaн]  
Авторsedrik (Нерегистриран)
Публикувано17.07.06 18:27

ZDRAVEYTE NA VS SILISTRENCI ISKAM DA ZAHVANA EDNA TEMA KOQTO VSEKI ZNAE--SAS KAKVO SE OTLI4AVAME NIE BALGARITE I TURCITE OT VSI4KI ROMI,KAKVO TE DA NE SA NE6TO POVE4E OT NAS HORATA KOITO SI VADIM XLQBA SAS 4ESTEN TRUD PLA6TAME DANACI,TOKA,VODATA VSI4KO---A KAKVO STAVA SAS CIGANITE NITO PLOA6TAT TOK,VODA,I DR. NE6TA ..NIE SME STANALI SLUGI NA TIQ CIGANI TE NE STIGA 4E KRADAT TOK OT SASEDITE SI 4ESTNITE HORA I PENSIONERI.AMI AKO SPRAT GORKIQ 4OVEK ROMITE GO TORMOZQT I ZAPLA6VAT 4E AKO NE IM DAVA TOK 6TE GO PREBIQT IILI V NAI LO6IA SLU4AI DA GO OBIQT-VOZQT SE BEZPLATNO PO MAR6RUTKITE---A I STAVAT DA TOZMOZQT I DECATA NI----- VZEMETE GO TOVA V PREDVID I NAPRAVETE NE6TO NE IM SE OSTAVQITE TE NE SA PO VIS6A RASA OT DR.-------------------------------DOKOGA 6TE PREBIVAT DECATA NA GRAD SILISTRA I NA CQLA BALGARIA DOKOGA 6TE LEQT KARVAVI SALZI RODITELITE NA OBITITE SI 4EDA OT CIGANITE------NAPRAVETE NE6TO PO VAPROSA

TOVA E OT MEN
MAILA MI E DJEYDAN_ALMA@ABV.BG

Последно предупреждение.. пиши на кирилица..
Големите букви в нета значат ,че крещиш….давай по спокойно…

Редактирано от po_debeliq на 17.07.06 19:07.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.