|
Тема
|
Привет на чат маниаците от Сс
|
|
Автор | *ПиПиЛoTa* (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.06 22:21 |
|
привет ви мушмороци!Отдавна не съм влизала тук,четох ви с удоволствие и се забавлявах...аз съм фен на форума,но влизам в чат на дира... ...хайде ще наминавам често да ви видя кво си правкате тук и кви ги пишете хи-хи-хи айдиос или както се казва "До чат"
| |
Тема
|
Re: Привет на чат маниаците от Сс
[re: *ПиПиЛoTa*]
|
|
Автор | plairish (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.06 18:07 |
|
минаваи и не се задържаи много.4е може да испаднеш в носталгия като мен.тъжно ми е за приятелите в силистра но като знам какво е положението там ми се доплаква.градът се рахубавява,но хората там затъпяват.но трябва да сме оптимисти не вси4ки са цигани ,биа4и ,наркомани и тъпанари.яд ме 4е между тези хора има много свястни и дано тея последните не ги затрият.
| |
Тема
|
[re: *ПиПиЛoTa*]
|
|
Автор |
amyLee (i3rod) |
Публикувано | 13.02.06 16:26 |
|
Привет, мушморочиното. Кое по точно ти беше интересно във форума, че го чете с такова удоволствие и в какво точно се изразява това, че си "фен на форума" ?!?!?!? А и мислиш ли, че на някой му е много интересно къде влизаш и къде не?!?!? Ние "си правкаме" много неща и без да наминаваш да ни видиш пак ще си ги "правкаме" .
Айде "до чат"
..........When the world gets in my face. I say: Have A nice Day
| |
Тема
|
[re: amyLee]
|
|
Автор | Пипилoтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.06 20:11 |
|
ти пък що за човек си...аз изразих мнението си ,а ти...абе кво се чудя все се намират такива като теб да развалят всичко...за това те пращам в игнора и хич не ми пека хи-хи-хи
| |
Тема
|
[re: Пипилoтa]
|
|
Автор | Svanidze (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.06 12:05 |
|
Пипилота, не барай игнора!
| |
Тема
|
[re: Svanidze]
|
|
Автор | ПиПилoтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.06 19:14 |
|
що бре..кво ще стане..аз обичам да пращам постоянно някой в игнора хи-хи-хи...
| |
|
|
|
|