|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Между другото,
|
|
Автор |
DlVA_ (наминава) |
Публикувано | 31.01.06 17:22 |
|
откак новоназначеният управител на клуба започна своевременно да трие "дознанията", стана някакси скучно в клуба , не мислите ли?  
Галя, Поля, Моля и сие се изпокриха и сега ще си живеем неинформирани  Да не говорим, че няма с кого да се заяде човек -ей така профилактично.
Което пък ме навежда на мисълта , че имат хабер от IT, IP и прочее и поради това им е секнал ентусиазма да разпечатват справки и сводки 
| |
Тема
|
Re: Между другото,
[re: DlVA_]
|
|
Автор |
amyLee (нищо особено) |
Публикувано | 31.01.06 21:45 |
|
Да бе...баси...Нещо почна да замира оживлението! Ама по - добре така, щото тука беше заприличало на...(айде без епитети неска ) Аве, браво на модератора, забелязва се пасивност от страна на "интересните" теми, но определено не ми липсват!
..........When the world gets in my face. I say: Have A nice Day
| |
|
Запознай се с „Проекто правилника „ на клуба ,раздел „Преходни и заключителни разпоредби” Чл.1.!!!
| |
|
Член 1 от "Преходни и заключителни разпоредби" трябва да се гласува отново смятам. Ти за короната не си почерпил още , засрами се!

| |
Тема
|
Re: Между другото,
|
|
Автор |
Schmidt (непознат) |
Публикувано | 03.02.06 17:21 |
|
Аз гласувах за теб, а ти ми триеш мненията. Вярно, ти си абсолютен морален стожер, но без никакво чувство за хумор.
| |
Тема
|
Re:Shmidt-чо,
[re: Schmidt]
|
|
Автор | DlVA_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.06 10:42 |
|
нещо си се объркал , мойто момче Не съм секретарка на модератора, и няма как да ти трия мненията. Пък морален стожер в туй необятно пространство -нета -не съм се напъвала никога да ставам. Пак си в грешка демек. Справка: i информация за клуба
| |
Тема
|
Re:Shmidt-чо,
|
|
Автор | пpeтeндeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.06 11:08 |
|
Вие май, като не се случва нищо интересно /в клуба/ се силите сами да си създадете интрига по между си и за това се драпате. Но, че е станало скучно на последък е видно от всеки. От друга страна основната функция на клуба, като че ли не е развлекателна и едва ли най - важното за него е той да е атрактивен и забавен.
| |
|
Тебе пък кой те натиска , че звъниш?! Репликата ми беше до Shmidt
| |
Тема
|
Re:претендент
|
|
Автор | пeтeндeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.06 13:39 |
|
Извинявай!
| |
|
И квооо? По свой образ и подобие ли ще ни извая модератора? Голяма веселба -няма що!Сама си констатирала , че е настанала скука. Тъй е. Навремето като ни избираха дружинен председател, всички ставахме примерни
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|