Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 12.07.25 
Градове
   >> Силистра
*Кратък преглед

Тема Имате ли снимки от Силистра?нови  
Автор ДЖAЯ (непознат)
Публикувано24.02.05 11:33

Привет!
Обръщам се към всички, които обичат да пътуват и да снимат това, което им харесва. Работя в Българска енциклопедия. Тъй като командировка из страната, с цел събиране на материали не се очертава, искам да помоля всички, които имат снимки от България, а и от света и имат желание- да ми си изпратят в писмо. Снимките ще бъдат използвани като илюстративен материал към статиите на подготвяните от нас енциклопедии. Направеното от вас ще е жест на добра воля и ще считам, че разрешавате снимките да бъдат използвани в нашето издание. За жалост, не разполагам с възможност за плащане, но разбира се и никого не карам насила. Не използваме снимки от Интернет, въпреки че има богата база, именно поради този факт-авторски права. Мисля, че има възможност да бъдат изписани имената на авторите на снимките.
Ако има ентусиасти, снимали Силистра-това е личният ми e-mail: voodooros@mail.bg Снимки може да оставяте и във форума, следя го.
Физическият адрес: гр. София Научно-информационен център "Българска енциклопедия" ул."Академик Георги Бончев" блок 4 за Росица Тодорова
Нека заедно направим нещо хубаво и да покажем колко красива е България.
Вижте повече за нас:

http://www.encyclopedia.bg/index.jsp

Тема Re: Имате ли снимки от Силистра?нови [re: ДЖAЯ]  
Автор DlVA_ (наминава)
Публикувано26.02.05 18:24

Чудно нещо е петела.....- това е половината лаф на един мой познат
Четейки за ентусиазъм тук-таме в постинга Ви, мадам, с цялата си наивност реших, че предлгате безплатен достъп до въпросната енциклопедия. Обаче не.Нали сте чували, че няма как да хванем рибката, ако не си намокрим онзи орган?
А за уважаемите ми съграждани, предлагам препратка към ценовата листа на въпросните енциклопедии. За да им угасне ентусиазма

http://www.slovnik.bg/eshop/index.jsp

Мога да живея два месеца с добър комплимент

Тема Re: Имате ли снимки от Силистра? [re: DlVA_]  
Автор ДЖAЯ (новак)
Публикувано28.02.05 15:48

Да, има безплатен достъп до първото издание на диска в он-лайн версия. Естествено не е толкова пълно, колкото самият диск. Така, че инфото ви е грешно или просто непълно. Колкото до цените-за събраната в изданието информация и трудът положен от 3 институции, смятам заслужава си. Колкото до доходите на българина и доколко съвместими са с предлаганото на пазара-това е друг въпрос. Това което така или иначе се гарантира на авторите е изписването на тяхното име. Никой не иска да се възползва от труда им просто ей така.
Не обвинявайте, преди да сте се информирала достатъчно.

Авторdronix (Нерегистриран)
Публикувано04.03.05 17:33

Ей КУРВО не си прави бизнеса тук.

Тема Re: Имате ли снимки от Силистра?нови [re: DlVA_]  
АвторПpocтo,Чoвek (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 12:25

Използувам приятния повод - 8 март,за да ти пожелая шанса да срещнеш хармония в любовта ! А ако я имаш,много здраве да я пазиш и благоденствуваш !Интелектът ти е впечатляващ !Поздрави !

Тема Re: Просто човекнови [re: Пpocтo,Чoвek]  
Автор DlVA_ (наминава)
Публикувано08.03.05 16:55

Благодаря. Надявам се да успея да си наместя някакси благопожеланията във времето според потребностите

Мога да живея два месеца с добър комплимент

Автор po_debeliq (Gotin)
Публикувано09.03.05 04:42

Обеден съм , че 70% от продуктите ви са направени с нелицензиран софтуер .

С вашето кисело зеле и с чуждо свинско правите /свинско със зеле/.

Какво да правя обаче като имам толкова голямо и меко сърце.

www.podebeliq.data.bg

Тема Re: Имате ли снимки от Силистра?нови [re: po_debeliq]  
Автор ДЖAЯ (новак)
Публикувано12.03.05 09:55

Можем да поспорим относно нелицензирания софтуер и има ли той почва в Българска енциклопедия. И то дълго и сериозно. Но всеки има право на мнение.

Тема Re: Имате ли снимки от Силистра?нови [re: dronix]  
Автор ДЖAЯ (новак)
Публикувано12.03.05 10:09

Ако това трябваше да ме впечатли-не се получи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.