|
Тема
|
Имате ли снимки от Силистра?
|
|
Автор |
ДЖAЯ (непознат) |
Публикувано | 24.02.05 11:33 |
|
Привет!
Обръщам се към всички, които обичат да пътуват и да снимат това, което им харесва. Работя в Българска енциклопедия. Тъй като командировка из страната, с цел събиране на материали не се очертава, искам да помоля всички, които имат снимки от България, а и от света и имат желание- да ми си изпратят в писмо. Снимките ще бъдат използвани като илюстративен материал към статиите на подготвяните от нас енциклопедии. Направеното от вас ще е жест на добра воля и ще считам, че разрешавате снимките да бъдат използвани в нашето издание. За жалост, не разполагам с възможност за плащане, но разбира се и никого не карам насила. Не използваме снимки от Интернет, въпреки че има богата база, именно поради този факт-авторски права. Мисля, че има възможност да бъдат изписани имената на авторите на снимките.
Ако има ентусиасти, снимали Силистра-това е личният ми e-mail: voodooros@mail.bg Снимки може да оставяте и във форума, следя го.
Физическият адрес: гр. София Научно-информационен център "Българска енциклопедия" ул."Академик Георги Бончев" блок 4 за Росица Тодорова
Нека заедно направим нещо хубаво и да покажем колко красива е България.
Вижте повече за нас:
http://www.encyclopedia.bg/index.jsp
| |
Тема
|
Re: Имате ли снимки от Силистра?
[re: ДЖAЯ]
|
|
Автор |
DlVA_ (наминава) |
Публикувано | 26.02.05 18:24 |
|
Чудно нещо е петела.....- това е половината лаф на един мой познат
Четейки за ентусиазъм тук-таме в постинга Ви, мадам, с цялата си наивност реших, че предлгате безплатен достъп до въпросната енциклопедия. Обаче не.Нали сте чували, че няма как да хванем рибката, ако не си намокрим онзи орган?
А за уважаемите ми съграждани, предлагам препратка към ценовата листа на въпросните енциклопедии. За да им угасне ентусиазма
http://www.slovnik.bg/eshop/index.jsp
Мога да живея два месеца с добър комплимент
| |
Тема
|
[re: DlVA_]
|
|
Автор |
ДЖAЯ (новак) |
Публикувано | 28.02.05 15:48 |
|
Да, има безплатен достъп до първото издание на диска в он-лайн версия. Естествено не е толкова пълно, колкото самият диск. Така, че инфото ви е грешно или просто непълно. Колкото до цените-за събраната в изданието информация и трудът положен от 3 институции, смятам заслужава си. Колкото до доходите на българина и доколко съвместими са с предлаганото на пазара-това е друг въпрос. Това което така или иначе се гарантира на авторите е изписването на тяхното име. Никой не иска да се възползва от труда им просто ей така.
Не обвинявайте, преди да сте се информирала достатъчно.
| |
Тема
|
|
|
Автор | dronix (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.05 17:33 |
|
Ей КУРВО не си прави бизнеса тук.
| |
Тема
|
[re: DlVA_]
|
|
Автор | Пpocтo,Чoвek (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.05 12:25 |
|
Използувам приятния повод - 8 март,за да ти пожелая шанса да срещнеш хармония в любовта ! А ако я имаш,много здраве да я пазиш и благоденствуваш !Интелектът ти е впечатляващ !Поздрави !
| |
|
Благодаря. Надявам се да успея да си наместя някакси благопожеланията във времето според потребностите
Мога да живея два месеца с добър комплимент
| |
Тема
|
|
|
Автор |
po_debeliq (Gotin) |
Публикувано | 09.03.05 04:42 |
|
Обеден съм , че 70% от продуктите ви са направени с нелицензиран софтуер .
С вашето кисело зеле и с чуждо свинско правите /свинско със зеле/.
Какво да правя обаче като имам толкова голямо и меко сърце.
www.podebeliq.data.bg
| |
Тема
|
[re: po_debeliq]
|
|
Автор |
ДЖAЯ (новак) |
Публикувано | 12.03.05 09:55 |
|
Можем да поспорим относно нелицензирания софтуер и има ли той почва в Българска енциклопедия. И то дълго и сериозно. Но всеки има право на мнение.
| |
Тема
|
[re: dronix]
|
|
Автор |
ДЖAЯ (новак) |
Публикувано | 12.03.05 10:09 |
|
Ако това трябваше да ме впечатли-не се получи.
| |
|
|
|
|