|
Тема
|
Хора , каво става в този град ?
|
|
Автор |
mimensita (беля на главата) |
Публикувано | 02.05.08 02:11 |
|
Хей , в тоя град има ли още живи или са останали само бсп-ари на над 80 и неграмотни цигани!? Вече ме е срам да казвам, че имам някаква връзка , макар и далечна , с Шумен!Какво става с итнелигентините, млади, пробивни щуменци, само от ядене, пиене и тия три неща ли сте започнали да се интересувате !?Университетски, културен, туристически център - вземете се в ръце , предизвикайте интерес, за резил ставате с тия тъпотии дето се вихрат в клуба и с тая апатия дето ви е обзела!Да не говорим, че нова тема , смислена , няма вече втора година, човек може да реши , че Шумен се е превърнал в град - фантом
| |
Тема
|
Re: Хора , каво става в този град ?
[re: mimensita]
|
|
Автор |
yogimax (идеалист) |
Публикувано | 02.05.08 16:40 |
|
Има живи, има останали, има млади, има интелигентни шуменци. Само че пишат в ето този форум: http://www.forumshumen.com/forum/ много активно и ползотворно. Може би другите градове си нямат такъв активен форум и затова си пишат в дир-а. Шумен е бил, е и ще бъде! Малко градове могат да се похвалят с история като на нашия град. А неграмотни цигани има във всички други градове-неприятно, но факт.
Всяко нещо, до което се докосваш е част от пътяРедактирано от yogimax на 02.05.08 16:41.
| |
Тема
|
Re: Хора , каво става в този град ?
[re: mimensita]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 04.05.08 18:59 |
|
Точно преди 2 годии посещавах вашия форум и останах с много добро впечатление от участниците.Макар да не беше много активен,се завъртаха смислени темички,дори виждах че и сбирки си организирахте.
Сега наистина е налегнала пълна скръб клубчето ви.Жалко.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
|