Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:31 08.07.25 
Градове
   >> Шумен
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Доставка на храна - тел.нови  
Автор kakalina ()
Публикувано23.11.05 19:30

Здравейте, дайте телефон на китайски ресторант, на който да поръчам храна за вкъщи.

Тема Re: Доставка на храна - тел.нови [re: kakalina]  
Авторилиян (Нерегистриран)
Публикувано23.11.05 22:46

Виж, модераторе, преди десетина дена тука стана голяма дандания за това кое да се трие и кое да остава, е, такива глупости като на тоя са си чист спам и трябва да му се чупи тиквата на тоя задето хаби на хората времето и мегабайтите, да му четат простотиите китайски. Трий ги такива, моля те.

Тема Re: Доставка на храна - тел.нови [re: илиян]  
Автор Wood ElfМодератор (Rookie)
Публикувано24.11.05 09:19

Съжалявам, но съм на друго мнение!

Прочети внимателно правилата и ми кажи кое точно е нарушено.

Автор hopeless2 (опитен вълк)
Публикувано24.11.05 19:54

Бих те посъветвал да провериш китайския ресторант на Кристал. Преди година-две доставяха по домовете, даже си имаше отделно меню за доставка по домовете. Не им знам телефона и не ми се намира такова меню подръка, но ако минеш оттам можеш да си вземеш меню където ги има и цените и телефона за поръчка.

Автор Ramirez (радиоактивен)
Публикувано24.11.05 19:54

Определено си в голяма грешка в разбирането на правилата и за това кое е за триене и кое не е.

Между другото темата наистина ми е много интересна. Вече няколко пъти ми се случи да имам голямото желание да си поръчам по телефона китайска кухня и хората да ми я донесат до прага на дома ми. Единственото което ми липсваше беше телефона на който да звънна.
Преди време съм си поръчвал пица, тогава когато още работеше Ути Пица и бях много доволен от услугата!

Аз даже бих разширил въпроса до това - Кои заведения предлагат услугата да ти пратят храната до дома, не само китайските ресторанти ?

Тема Re: Доставка на храна - тел.нови [re: hopeless2]  
Публикувано24.11.05 19:56

Китайския ресторант "Хелън" (уличката от църквата на кристал, надолу, бившата механа "Баджанаци") също предлагат доставка, само незнам телефона но при първия удобен случай ще ги разбера и ще ги пусна тук.

Автор Wood ElfМодератор (Rookie)
Публикувано25.11.05 13:42

Малко информация за ресторант Пекин (до пл. Кристал) - по мое мнение най-добрата китайска кухня в Шумен.

В заведението се предоставят менюта за поръчка от дома - 184 ястия. Не съм сверявал с менюто в ресторанта, но ми се струва, че всичко което се сервира на място е включено и за поръчка.
Работното време е 11:30 - 24:00 часа, а в неделя 17:00 - 24:00 часа.
За по-големи сметки - 5% отстъпка
доставка на храна по домовете - 2 лв. Тази цена обаче може и да е различна, в зависимост от отдалечеността.
тел. за поръчки 054/932-011

Тема Re: Доставка на храна - тел.нови [re: Ramirez]  
Авторилиян (Нерегистриран)
Публикувано27.11.05 16:46

Абе знам, Рамирез, че темата отрговаря там на правила всякакви. Обаче виж кое ме подразни - не казва каката "кажете кой ресторант е добър или най-добър", а казва, "дайте телефон". Е, маа му стара, да се обади на услуги да пита бе!!!

Публикувано28.11.05 00:27

Виж сега, "услуги" не са длъжни да знаят дали даден ресторант прави доставка до домовете или не. Единственото което "услуги" могат да ти кажат е телефона който имат в даденото заведение.

Тема Re: Доставка на храна - тел.нови [re: Ramirez]  
Публикувано28.11.05 22:43

тел. 832023

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.