|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Доставка на храна - тел.
|
|
Автор |
kakalina () |
Публикувано | 23.11.05 19:30 |
|
Здравейте, дайте телефон на китайски ресторант, на който да поръчам храна за вкъщи.
| |
Тема
|
Re: Доставка на храна - тел.
[re: kakalina]
|
|
Автор | илиян (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.05 22:46 |
|
Виж, модераторе, преди десетина дена тука стана голяма дандания за това кое да се трие и кое да остава, е, такива глупости като на тоя са си чист спам и трябва да му се чупи тиквата на тоя задето хаби на хората времето и мегабайтите, да му четат простотиите китайски. Трий ги такива, моля те.
| |
Тема
|
[re: илиян]
|
|
Автор |
Wood Elf (Rookie) |
Публикувано | 24.11.05 09:19 |
|
Съжалявам, но съм на друго мнение!
Прочети внимателно правилата и ми кажи кое точно е нарушено.
| |
|
Бих те посъветвал да провериш китайския ресторант на Кристал. Преди година-две доставяха по домовете, даже си имаше отделно меню за доставка по домовете. Не им знам телефона и не ми се намира такова меню подръка, но ако минеш оттам можеш да си вземеш меню където ги има и цените и телефона за поръчка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ramirez (радиоактивен) |
Публикувано | 24.11.05 19:54 |
|
Определено си в голяма грешка в разбирането на правилата и за това кое е за триене и кое не е.
Между другото темата наистина ми е много интересна. Вече няколко пъти ми се случи да имам голямото желание да си поръчам по телефона китайска кухня и хората да ми я донесат до прага на дома ми. Единственото което ми липсваше беше телефона на който да звънна.
Преди време съм си поръчвал пица, тогава когато още работеше Ути Пица и бях много доволен от услугата!
Аз даже бих разширил въпроса до това - Кои заведения предлагат услугата да ти пратят храната до дома, не само китайските ресторанти ?
| |
Тема
|
[re: hopeless2]
|
|
Автор |
Ramirez (радиоактивен) |
Публикувано | 24.11.05 19:56 |
|
Китайския ресторант "Хелън" (уличката от църквата на кристал, надолу, бившата механа "Баджанаци") също предлагат доставка, само незнам телефона но при първия удобен случай ще ги разбера и ще ги пусна тук.
| |
|
Малко информация за ресторант Пекин (до пл. Кристал) - по мое мнение най-добрата китайска кухня в Шумен.
В заведението се предоставят менюта за поръчка от дома - 184 ястия. Не съм сверявал с менюто в ресторанта, но ми се струва, че всичко което се сервира на място е включено и за поръчка.
Работното време е 11:30 - 24:00 часа, а в неделя 17:00 - 24:00 часа.
За по-големи сметки - 5% отстъпка
доставка на храна по домовете - 2 лв. Тази цена обаче може и да е различна, в зависимост от отдалечеността.
тел. за поръчки 054/932-011
| |
Тема
|
[re: Ramirez]
|
|
Автор | илиян (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.05 16:46 |
|
Абе знам, Рамирез, че темата отрговаря там на правила всякакви. Обаче виж кое ме подразни - не казва каката "кажете кой ресторант е добър или най-добър", а казва, "дайте телефон". Е, маа му стара, да се обади на услуги да пита бе!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ramirez (радиоактивен) |
Публикувано | 28.11.05 00:27 |
|
Виж сега, "услуги" не са длъжни да знаят дали даден ресторант прави доставка до домовете или не. Единственото което "услуги" могат да ти кажат е телефона който имат в даденото заведение.
| |
Тема
|
[re: Ramirez]
|
|
Автор |
Ramirez (радиоактивен) |
Публикувано | 28.11.05 22:43 |
|
тел. 832023
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|