|
|
|
Тема
|
Birariite v shumen
|
|
| Автор |
pas_rally (непознат
) |
| Публикувано | 10.04.05 09:04 |
|
|
Ami to se znae koq e nai dobrata ama ae 6toto vsi4ki sa q 4uvali neka i az da q kaja ae sega tva si e Biraria Gambit ;) neki predlojenia za konkurencia !!!???
| |
|
Тема
|
Re: Birariite v shumen
[re: pas_rally]
|
|
| Автор | MlMl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.04.05 13:04 |
|
|
По това време на годината най добрата пиячка е сред природата-а ти що не вземеш да пишеш на български, бе брат, да не си и ти Бъгарска фионогия във ВПИ-то.
| |
|
Тема
|
[re: MlMl]
|
|
| Автор |
pas_rally (непознат
) |
| Публикувано | 10.04.05 14:51 |
|
|
ami nem prosto e po ... awe nz ne sam se zamislql ama mai 4e trebe da po4na na bg pak za vpi da znaqt za birariata hahaha :)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
divna (огнено) |
| Публикувано | 11.04.05 23:59 |
|
|
ами аз бира изобщо не пия, тъй че ... няма как да ме трогне, но на весела компания не отказвам, така че третата среща може и там да е , ако дойдеш утре на втората да кажаш къде е, че на мен нищо не ми говори
танцувай по ръба на острието
| |
|
|
|
ami az sam dosta zaet sorry i az alkohol izob6to ne piq tai 4e ne e problem i ne e kazano 4e kato e biraria samo bira ima tai 4e spok pak i ako se saberete tam n.p otstapki ;)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | talisman (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.04.05 13:36 |
|
|
IRISH PUB - evtini i golemi biri strashni mezeta 4estno! ... i krasivi servitiorki
| |
|
Тема
|
[re: talisman]
|
|
| Автор | ToHu (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.04.05 19:39 |
|
|
Хммм абе става в Гамбит, поне добре готвят, мъничка е ....и малко далеч.... като за шумен, иначе в Готи не е лошо, готвеха доста добре. Някога Баскета беше хубава бирария, а и тая на оборище, вече и забравих името .. но им видяа сметката :)
| |
|
Тема
|
[re: ToHu]
|
|
| Автор |
pas_rally (новак) |
| Публикувано | 16.04.05 08:37 |
|
|
Eiii ot gambit po hubava kuhnq nqma da znaite malka e sabira 40 4oveka
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
divna (огнено) |
| Публикувано | 16.04.05 08:45 |
|
|
ееееее, хубаво...голяма реклама...освен хващаш ни за ръчичка и ни водиш там..мисли си как ще ни изненадаш, за да не те изненадаме ние
танцувай по ръба на острието Редактирано от divna на 16.04.05 08:46.
| |
|
|
|
|