Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:17 11.11.25 
Градове
   >> Севлиево
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Казармитенови  
Авторзeлeнa (Нерегистриран)
Публикувано28.05.08 23:03

мислите ли, че трябва да продадат 6 декара от обещаният ни бъдещ парк за нов хипермаркет фантом, вместо да посадят още 100 дървета (да речем) или да направят още... да кажем 2-3 детски площадки за децата, пейки, за да посведнеш възможно по-далеч от цивилизацията или нещо по-полезно от поредното безнадеждно обещание с цел прибиране на печалбата и разпределянето й в нечии джобове?

Тема Re: Казармитенови [re: зeлeнa]  
АвторBojo (Нерегистриран)
Публикувано06.06.08 16:43

Спокойно. Продадоха и гътнаха консвервната фабрика и после така си остана. Там май се бяха намесили Kaufland. Сега ще гътнат още нещо в казармите, ще му приберат паричките от терена и нито дръвчета, нито хипермаркет ще видиш.

Тема Re: Казармите [re: Bojo]  
АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано08.06.08 22:29

По всяка вероятност трябва някоя хилядарка да влезе в нечий личен джоб от разрешението за хипермаркета. Нали всички знаем че една я мислехме за казармите - да бъде парк, а друга ще излезе накрая.

Тема Re: Казармитенови [re: Bojo]  
Авторзeлeнa (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 22:38

и на мен това ми беше мисълта. имам чувството, че на никой не му пука за нищо, оставили сме се да ни мачкат и да си правят каквото си искат и никой не смее да си подаде главицата да не би да му се случи нещо. до кога ще ги търпим тия простаци? а най ме потресе изказването на г-н кмета, който с абсолютно неприкрит тъпизъм попита уважаемите общински съветници колко често влизали в магазин и колко често се разхождали в парка...та това, разбираш ли, е критерият за продажбата на част от парка!!!нещастници!а после защо младите хора бягали от това смрадливо село.ще бягат не ами и ще ги е срам, че изобщо са били някога тук!

Публикувано10.06.08 16:01

Сигурно е, че ще се повторя с нещо дъвкано хиляди пъти: В една цивилизована държава водещотото е общественото мнение и подобни решения се вземат само и едиствено след референдум. Както сте чули обсъждането е било само сред общинските съветници за това дали или не да се строи хипермаркет.

Всъщност аз съм от тези дето са напуснали града по-една или друга подобна причина. Само дето не се срамувам, че съм от Севлиево.

Автор delyankovachev (новак)
Публикувано17.09.08 00:45

"Билла недвижимости" ЕООД, София, спечели проведения търг за продажба на терен в района на бившите казарми в Севлиево, съобщиха от пресцентъра на общината.

Компанията е спечелила с първоначално обявената сума от 2 млн. лв. без ДДС, определена с решение на Общински съвет Севлиево.

Документи за участие в процедурата са били подали още две фирми, но техни представители не са се явили и до наддаване не се е стигнало.

Имотът е с площ от 6 881 кв. м и може да се използва само за изграждане на хипермаркет.

Купувачът се задължава да построи обекта в срок до шест месеца от датата на получаване на разрешителното за строеж, но не по-късно от 31 декември 2009 г. До този срок трябва да открие и не по-малко от 15 постоянни работни места.

Редактирано от delyankovachev на 17.09.08 00:46.

Тема Re: Казармитенови [re: delyankovachev]  
Публикувано18.09.08 12:49

Край с градинките, дръвчетата и детските площадки. Общинският съвет пак победи като си продаде задника.

Да живей демокрацията!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.