Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:59 07.07.25 
ТВ предавания
   >> Сблъсък - Бтв
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема КЪФЕ СЛУЧЕА - МОЛИМ ЗА ВНИМАНИЕ  
Авторkpeчи77 (Нерегистриран)
Публикувано27.06.10 01:21

ДНЕСКА РАЗПИВАМ ЩОТО МИ Е МНОО ГОТ ЗА НЕЩО СИ И ПО ТОА СЛУЧАЙ И ПО ПОВОД СЛУЧЕЯ ЧЕ САМ НЕЩО НОВО ЯВЛЕНИЕНА НАРОДО ТУКА ЗА ЖИВВАНЕ НА АУДЕТОРЕАТА ПОЗДРАВЯВАМ СИЧКИ УЧЕНИЦИ КАТО МЕНЕ ТУКА С ЕНО ЯКО ПАРЧЕ НА АЛИС КУПЪР!

БАННАХА МЕ ОТСЕКАДЕ И СЕА БРОДИМ КАТО ПОФТАРЯЧ ИЗ ФОРУМЧЕТА ДЕТО НЕМА РЕЕСТРАЦЯ! ЛОШО НЕМА, НАЗДРАВЕ!!! ПФОРУМЧЕНЦА ЗА ТАКИВА КАТО МЕНЕ СЕ ОКАЗА ДАЛ ДИРО!!!

СПОДЕЛИХ МОА ГОТЕН СБЛАСАК И ЛЕКА НОШТ!!

Тема Re: КЪФЕ СЛУЧЕА - МОЛИМ ЗА ВНИМАНИЕнови [re: kpeчи77]  
Авторkpeчи77 (Нерегистриран)
Публикувано27.06.10 16:53

пуснах го и у живото-вселената и останалото, обаче е и за тука:

Днеска имам светване по некои вапроси дето не моем да ги изясним у клубове свадбени бла-бла и разводи щото са ме банали...

Иам законодателни предложения по повод кодексо за семейсвото...
тезата ми е че у Бегето мноо жени са преварнали у своа заслуга и безнес децата си и евевет майката на мажете в прек и преносен смисал щото си знаят че ако ще да са корволяци до дупка баце, ако ще да са долни друсащи се и прочее, садийките че им дедат децата на тех и те че се гаврат над нещастните бащи както им е кеф, да го ева... Откаде накаде ше се говори за равненство като мажете, женените, са най-онеправданото племе на то свет бацзе - гепат им децата, имотите или заради сичкото тва са принудени под дулото на некви лоясали очи на неква безфхормена лелка да си легат с некви хипопотами в името на прословутото семейсво?

Понеже вече пием мисалта мое да ми се губи обаче скороста е набрана и продалжоавам - на път кам планината ми мина път сведбен кортеж... Ева си моата на колко долни клюки се наслушах че еди коа си се била оженил бременна - е пак аз ако съм че издадем забрана на небременни да се женат или да се женат с клауза, че след три години разводат е са сметка на жената и нема баце никви претенции за никви омоти и прочее... Освен тва че издадем закон да се женат след като влезнат у четвъртио месец та да нема аборти и прочее... Отивам и по-далече - че забраним свободното савмесно живеене на едно место ако до три години нема бременост... Ако нема - секи кой от кадее и срещички на некоа от териториите, е па дали че издаржи вразката тва си е техна проблемаця...

Ако аз сам депотат че гласувам закон освен тва при разводо детето да се дава на мчитавио родител, без значене майка баща, а гадовете родители че ги лишавам деректно от право да се виждат с детете - кви 2 съботи кви пет лева баце... У лево!!!!!

Засеа толкова!

И раздбера се че пуснем нещо за поздравче, ама не задалжително да се вразва с горнио текст,у за кеф и наслада да го ева!

http://www.youtube.com/watch?v=430XEZNhcNo&feature=related

Което парче ме досеща за друга обезправенос на мъжите, хойкащите.... Да им се смета за облекчаващо вината обстоятелсво ако жената е запреличала на мамут и да им се дават равни права за децата, независимо че са кривнале у лево...

Аналогично за женората, от мене да мине - ако мажо е запрелечал на тюфлек, не се брои за изневера - и равни права!

И още едно парче с подрав за кучките сапруги бизнесменки!

У превод начи нема милос за тебе кучко долна сасипа ми живото бизнесо детето и прочее...

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.