|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кака Елия се изложи тотално в днешия Сблъсък
|
|
Автор |
Meйджъp™ (грандоманин) |
Публикувано | 19.01.03 17:08 |
|
Предварително искам да кажа, че тази тема цели да отговори на един простичък въпрос:
Какво правеше нашата добра позната, кака Елия, като спореща страна в днешния сблъсък?
1. Разбирам лекари, биолози, психолози да спорят по проблема за клонирането, ама един фитнес-инструктор..? Може ли да има компетентно мнение по въпроса въобще и какво правеше на ринга? Ако целта е била да се покажем колко сме глупави, уверявам ви, че в това отношение пожъна успех на сто процента.
2. Какво прави на ринга човек, който няма елементарните познания как се води диалог. Едно надвикване, прекъсване на опонента, липса на аргументирана позиция. Не, че пикантропа до нея не беше същия циврей. Наистина си допаднаха. Особено по едно време, когато опитваха надвиквайки се да покажат на драгия зрител, че и говоренето на пълни празномислици е умение. А отсреща им се смееха и подиграваха.
3. Какво прави на ринга човек със сбъркана сексуална ориентация? Не знам за вас, но това непрекъснато натякване "аз съм лесбийка" взе да ме дразни. И кака Елия вместо да отиде да се лекува (защото, тъп ли съм или да, но тя сама каза, че това е едно вродено заболяване), или най-малкото да каже няколко смислени думи по темата, тя тръгнала да ми парадира със сексуалните си отклонения. Най-малкото да беше се вслушала в отсрещната страна.
Знам, че е трудно да влезе в нормална дискусия човек, който предварително си наизустява няколко умозаключения и после ги върти непрекъснато независимо каква казва опонента в стил "едно си баба знае, едно си бае", но поне да беше опитала, от едното уважение към зрителя.
4. Какво прави на ринга човек, който един обикновен зрител от публиката го прави смешен в две изречения? Тук вече ще оставя без коментар - всеки непредубеден зрител го видя. Само се чудя как избират хора, които не само нямат един свестен довод, дори напълно грешен, но дори им липсва позиция по въпроса. Каква позиция защитаваше кака Елия? Аз не разбрах. Ама какво ли се учудвам от дреболии - то предаването отдавна изпростя откъм гости. Щом сульо и пульо взеха да се качват на ринга...
Толкова по темата. Кофти е да станеш рано в неделя и да те засипват с поредната постна порция, ама не трябва да им се сърдим. Както гласи философският принцип "толкова си могат момчетата".

Готино е да си важен, но важното е да си готин.
| |
Тема
|
Кака Елия се изложи тотално в днешия Сблъсък
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор |
KaMuKaD3e (и кво ли още не) |
Публикувано | 19.01.03 18:04 |
|
е-е-е,ти си баси скепсиса.Така или иначе аз "Сблъсък" гледам понеже сеира..ми то ако няма изцепки,кое да му е забавното.Я някой девствен,я някоя лесбийка...ми то това са истините - петрола и секса движат света.Мъ пък аз научих нещо ново - никога не бях чувАл термина "асексуален" - ма много е готин като звуци.И подскочи моменталически въпроса къде д'фака е клуб "Аз и аз" .Бива ли тази каста без клуб да остане?!?Какичка Елия -да - пишман клонаторка беше,хал хабер си нямаше ,ама пък е една спорячка,ский ква е устата В тоз ред на мисли силно разочарование изпитах от Мартин Карбовски - една изцепка не стана като хората,а аз очаквах.Той май на културтрегер се прави и няма лошо да има хора да надскачат битийността...мойте трима фаворита в "Сблъсък" са както следва
1.Кембъл
2.Божидар Димитров
3.Йотов с мустака,дето е на военно-историческия.Този Йотов каза нещо дето ми стана настолно подир "...ъбе хомо,хетеро - всички сме сексуалисти,това е важното - секс да се прави!"
| |
Тема
|
Re: Кака Елия се изложи тотално в днешия Сблъсък
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 20.01.03 00:33 |
|
Беше шоу :)) По едно време се обърках каква е темата - дали е :"Елия е лезбийка" или е "За и против Клонирането - 2" 
(1) Everything depends.
(2) Nothing is always.
(3) Everything is sometimes.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hиkoя (Просто Никоя!) |
Публикувано | 20.01.03 19:11 |
|
еее, само се заяждаш  
Понякога може да липсва само една личност
и светът да изглежда обезлюден.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
beastie (Млад Снайперист) |
Публикувано | 20.01.03 22:36 |
|
ne q e sram !!!!!!!!!!!! izlaga sporta ! da &^(&^&^*& bucata glupava
Anaboli , 6tangi i rasizym - zdrav e tvoqt organizym !
| |
Тема
|
Елия просто никога не пропуска
|
|
Автор |
Гaля (непознат
) |
Публикувано | 21.01.03 18:27 |
|
възможност да афишира своята лезбийско-педерастка същност , само да и се отвори подобна възможност за това.Спомням си съвсем ясно едно друго предаване на Сблъсък , когато беше на ринга т.нар"Солджъра" нашта Елия беше в публиката е говореше с тази изйключително голяма уста и конски зъби , повече от поканените.Сега като се замисля може би е станала лезбийка щото верно найната уста няма запушване , трябва барем трима негри да се прежалят едновременно да им прави свирка 
| |
Тема
|
[re: KaMuKaD3e]
|
|
Автор |
Meйджъp™ (грандоманин) |
Публикувано | 21.01.03 18:38 |
|
Въпросът е, че дори сеир не стана. Посредственост до немай-къде.
| |
Тема
|
[re: Hиkoя]
|
|
Автор |
Meйджъp™ (грандоманин) |
Публикувано | 21.01.03 18:41 |
|
Такъв съм си - адски заядлив и адски готин... Е, може би без второто. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hиkoя (Просто Никоя!) |
Публикувано | 21.01.03 20:41 |
|
Със, със ...   
Понякога може да липсва само една личност
и светът да изглежда обезлюден.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HELlUS (и кво ли още не) |
Публикувано | 21.01.03 20:59 |
|
Е не бе,то точно това е целта - да се намерят некви устатници,дето трудно слушат ,при това ако имат някакви абсурдни идеологии (в случая - цекцуални) - толкуз по-добро!Мене ми избледняват вече спомените,но с обратните винаги е на ръба на смешното,защото действително рано или късно изпростява (за това е на ръба).Ама то тая неделя не беше толкуз интересно,понеже много сериозна тема се дискутираше ,без червения ъгъл да е много готов..та така
Колко голям е човек се познава по големината на враговте муРедактирано от HELlUS на 21.01.03 21:06.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|