|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Хотел
|
|
Автор |
vkw (член) |
Публикувано | 29.10.08 14:17 |
|
Моля, препоръ4айте ми хотел, подходя6т за семейство с малко дете: луксозен, с вси4ки възможни спа и уелнес процедури, добра храна и обслужване.
| |
|
потърси в гугъл, ще излязат много подходящи.
Не съм от Сандански, имам роднини там и не съм отсядала в хотел, но съм посещавала хотел "Медите", така че пробвай и успех
| |
|
да, така е. В нета излизат много, но ми се иска6е да 4уя мнението на хора, които са запознати отблизо и имат преки впе4атления. Ве4е доста пъти ми се слу4ва да избера хотел по нета и после да се разо4аровам от действителността...........
| |
|
Здравей отново, за съжаление в този сайт освен мен и една друга мацка която също не е от Сандански никой не е влизал отдавна. Клюките и злабата на хората в този край съсипаха и интернет форума. Така, че дерзай и дано успееш да намериш нещо добро. Аз лично имам добри впечатление от от почти всички хотели като архитектура и обзавеждане, но за обслужването немога да дам мнение. През последните години този град доста се разви в положителна посока мисля, така, че сигурна съм ще намериш желания хотел. Но един съвет, избирай голям и стар хотел с традиции, щото за тези малките незнам каква е им е клиентелата.
| |
|
Разгледах сайта на Медите - не изглежда зле. Има и доста спа и уелнес процедури. Има6 ли впе4атление от спа центъра на хотела. А от ресторанта?
Никога не съм била в Сандански и нямам идея къде е разположен.
За други добри хотели в града се6та6 ли се?
Аз само за хотел Сандански съм 4увала, но ми се струва, 4е това е доста стар хотел и, ако не е обновяван наскоро, няма да е много приятно ...
След като познава6 града, към кой хотел би ме насо4ила? Искам да е с модерен спа център, тих с хубава кухня.
| |
|
Привет, вярно е, че хотел Сандански си е вече доста стар хотел, немога да ти кажа дали е обновяван скоро, но също е хубав. Единствения който може да отговори на точните ти изисквания е Медите. Доверими се. /Стига да имаш финансовата възможност разбира се/.И спа-то и храната, всичко е супер. Ся само да не каже някой, че му правя реклама, ма си е така.
Сандански като град е разкошен. На много приятно място, и съчетато с добър въздух. Все пак е доста на юг. Има много хубав парк, и щом имаш и детенце ще му бъде много весело. Както казах имам роднини там и ходя доста често, през 2-3 седмици. Детството ми е преминало там. Всъщност майка ми е от едно село близа до Сандански в посока точно след хотел Медите и затова ти казвам,че често го посещавам и наистина съм доволна.
А по отношение на другите хотели в града/за съжаление не се сещам имена вмомента/, също има сравнително добри, но не предлагат услугите за които питаш, и мое лично мнение, че повечето от тях се използват повече от местните/предполагам се досещаш за какво говоря/ .
Както и да е. Където и се отседнеш в Сандански ще останеш доволна. Е аз все пак съм и пристрастна, но ..
| |
|
а забравих, Сандански се намира на 180 км. югозападно от София, посока гръцката граница, така, че може и до Гърция да отскочите за един ден. Пък и Мелник и Рожен са наблизо. Така, че действай и успех.
| |
Тема
|
Re: Хотел
[re: vkw]
|
|
Автор |
Danincho (непознат
) |
Публикувано | 03.11.08 12:56 |
|
Zdraveite,
Az sam roden i jivql dalgo vreme v Sandanski.taka che shte se opitam da vi pomogna.
1. Az bih vi preporachal Park Hotel Pirin. Toi e nov i e m moderen ima vsichko ot koeto se nujdaete- basein vatreshen i vanshen, sauna, fitnes i vsqkakvi podobni spa gelzotiiki :) sashto taka ima resturant, piano bar i golqm parking. Hotela e 5 zvezdi i moje bi e malko skap, no vlezte v saita i vijte dali she vi ustroivat cenite- www.parkhotelpirin.com Namira se na okolo 4-5 km ot centara na sandanski. rapolojen v podnojieto na pirin planina. az lichno ne sam polzval nikakvi uslugi ot tozi hotel no moi priateli sa mi kazvali che e dosta dobar. mislq che daje e i spechelil nqkakva priza za spa hotel.
2. Dobri resturanti sa resturanta na park hotel sandanksi namirasht se v centara na grada.ako popitate vseki she vi kaje kade e.drug dobar resturant e resturanta na hotel EDIA namirasht se na 100m ot Park Hotel Pirin. V tezi dva resturanta osobeno v parvia ima mn dobri ribni qstia s prqsno ulovena riba ot bqlo more.
3. sahto taka moje da otsednete i hote medite.toi sashtoi e dosta dobar. no az lichno bih predpochet park hotel pirin.
tova e koeto mislq che she vipomogne.ako vi interesuva neshto drugo pitaite. shte se radvam da vi pomogna. Nadqvam se da prekarate dobre v moq roden grad :)
3.
| |
|
здрасти, най-накрая да влезе някой тук от Сандански, какво стана с този форум? Не бях чувала за този хотел, къде точно се намира? Местностите около Сандански са ми добр е познати, моля обясни ми ако ти е възможно!
| |
Тема
|
Благодаря!
[re: vkw]
|
|
Автор |
vkw (член) |
Публикувано | 03.11.08 14:18 |
|
И на двамата за информацията. И двата хотела ми се струват добри и отговаря6ти на това, което търся. Дано инфото от уебсайта им действителността са еднакви. Ина4е и в двата ми се струва, 4е 6те прекараме релаксира5та ваканция.
Само един въпрос о6те и към двамата:
И двата хотела са извън града Сандански? Правилно ли съм разбрала?
Ако е така, 6те трябва да наема кола за улеснение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|