|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Към трезвомислещите в клуба
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 05.02.07 21:55 |
|
Дайте предложения как да се излекува клуба от клюкарската си болест.
| |
Тема
|
Re: Към трезвомислещите в клуба
[re: koмитa]
|
|
Автор | gostenka (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.07 19:01 |
|
ne sam ot sandanski i mnogo go xaresvax,no sled kato otkrix tozi forum spiram da idvam.....palna tragediq ste!TRII GLUPAVITE IM TEMI
| |
Тема
|
[re: gostenka]
|
|
Автор | olo (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.07 19:22 |
|
ole po klukarski grad ot toia ne sam vijdala. kak moje tolkova mnogo horata da si zavizjat i opluvat, palna tragedia. ve4nite temi sa BOBI MANIKATA I KOMPANIA< KOI KAKVA KOLA I JENA IMA DO SEBE SI??????????????????????????????? e kak moje takava zavist kakvo e tova ne6to be hora. trii i skapanite i tapi temi 4e stanahte za smiah pred ciala BALGARIA
| |
Тема
|
[re: olo]
|
|
Автор | вeceлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.07 01:38 |
|
хмаммм ми аз сам от сандански...и наистина няма друг форум в,който да пише само имена и кой какъв е бил...мн са ограничени повечето хора в нашия иначе прекрасен град!!!и това наистина е много много жалко...жалко е и че така тази част от хората които създават тези теми срамят всички санданчани и всички остават с много лошо впечталение от хората в сандански...и ме е срам да кажа,че сам от сандански,не защото градът не е хубав,не защото се срамувам от него,а защото ще бъда причислена към тези........към ограничените и глупави...злобари,клюкари..както искате ги наричайте..просто тяхното съществувание е много мизерно и незначително....
| |
Тема
|
Към трезвомислещите в клуба
[re: вeceлa]
|
|
Автор | Tинти (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.07 10:56 |
|
Скоро хората няма да се излекуват от злобата и завистта си. Тъй като нямя да могат саи да се излекуват трябва да им помогнем като игнорираме всякакви теми, в която основа стои клюката и завистта. Тези хора може би скоро не са излизали от своя град и им препоръчвам да излязат малко извън пределите на Сандански и да се цивилизоват малко!!!
| |
Тема
|
[re: olo]
|
|
Автор | .... (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.07 11:51 |
|
napulno trqbva da se istrie ot dir na6iq grad.nqkoi kato me pita me e sram da kaja 4e sum ot sandanski
| |
Тема
|
|
|
Автор | bbb (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.07 15:18 |
|
nqma takiva
| |
Тема
|
[re: вeceлa]
|
|
Автор | xйътpй (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.07 17:20 |
|
напълно съм съгласна с тебе но от тези ограничени хора които знаят само да оплюват и клюкарстват няма отърваване.надявам се хората от другите градове които четат мненията в този форум не останат с лошо впечатление за хората в сандански не всички от сандански са такива.Има много добри и свестни жители.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивaнн (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.07 23:43 |
|
Най-доброто лекарство е личният пример. Парацелз го е казал най-добре -- "Изцели сам себе си и стотици около тебе ще се изцелят". Принудителните методи, като изтриване на мнения и/или теми, не са решение. Очевидно е, че клубът се населява предимно, но не изцяло, от фенки и пичове, които рядко са пътували по далече от Благоевград. Останалите съграждани искам да призова да не се срамуват нито от града, нито от хората, защото градът -- това сме хората в него и излезли от него. Ако не ни харесва нещо, да се променим.
| |
Тема
|
[re: Ивaнн]
|
|
Автор | 36 (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.09.07 16:44 |
|
Tva ne e klukarstvane,a prosto komentirane na opredeleni temi.Diskusii
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|