Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:16 05.07.25 
Фен клубове
   >> Руски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ще отказваме ли цигарите ?нови  
Автор __junior___ (непознат )
Публикувано25.07.08 00:35

Все гледам да прескачам подобни статии, но май е време да отказваме цигарите.

Сейчас иностранные табачные корпорации добиваются установления в России «средневеково высоких уровней содержания никотина и смол в сигаретах, позволяя на установленном законом уровне сбывать для российского народа самые низкопробные табаки»

Не му стига на Руския народ постоянните експерименти на вождовете му с революции, строеж на обикновен, развит, и какъв ли още не социализъм, перестройки ... ами сега да го тровят и с "обогатен" никотин.

По данным главы Роспотребнадзора, число курильщиков среди работоспособных россиян за последние годы достигло катастрофически высокого уровня. Так, в настоящее время в России курят 60 процентов мужчин и 30 процентов женщин причем большинство из них начали курить в подростковом возрасте. Ежегодное потребление сигарет в России составляет от 375 до 400 миллиардов штук.

Но няма да забравяме напълно растението, защото :

Вакцину от рака будут получать из листьев табака

Тема Re: Ще отказваме ли цигарите ?нови [re: __junior___]  
Автор Бepeзka! ()
Публикувано25.07.08 09:23

Имаше предаване от серията журналистически разследвания по тази тема.
Там направиха следното разкритие (след изследвания на съдержимото в лаборатории): ако преди време е било нужно на човек да пуши около година, за да се пристрасти към цигарите, то сега, благодарение на новите съставки, е нужен само месец!!!

В Русия поне жените пушат значително по-малко в сравнение с българките. Това са лични наблюдения.

Тема И понеже цигарите често вървят с кафенови [re: __junior___]  
Автор Бepeзka! ()
Публикувано25.07.08 09:30

Едно малко "кафяно" отклонение.

Москва самый дорогой город для туристов не представляющих жизни без бодрящего кофе. Согласно исследованию, проведенному лондонским отделением американской консалтинговой фирмы Mercer, чашка кофе в Москве стоит в среднем – 10 долларов 19 центов (с учетом чаевых).

Вот так!

Автор slavqnin (непознат)
Публикувано25.07.08 13:01

то със статии ако ставаше ??

Автор Шapkaн (накраШ)
Публикувано25.07.08 15:01

аз затова си купих т.нар. електронна цигара - само никотин, нищо друго, при това не дим (няма горене), а "мъгла", аерозол.

помага

впрочем зависимостта към никотина и кофеина е по-силна от хероиновата

Тема Re: Ще отказваме ли цигарите ?нови [re: Шapkaн]  
Автор ___junior___ (непознат )
Публикувано25.07.08 22:50

От известно време съм извадил от килера едно от наргилетата, които са ни подарявали през годините.
Пробвам различните аромати и най вкусното за мен се оказа съставката с пъпеш. ( И там има тютюн, но не е толкова много ).
А ако и вместо вода се сипе бяло полусухо ароматно вино става голяма вкусотия

Така и по малко цигари паля. С идеята да ги спра изобщо.

Тема Re: И понеже цигарите често вървят с кафенови [re: Бepeзka!]  
Публикувано25.07.08 23:11

10 зелени не са много за кафе.

При тая инфлация на гущерите.

Има едно кафе в света - Luwak Coffee . Най - Скъпото Кафе само 420 $.
Малко бавно става с набавянето му - то се изаква от едно животинче като котка и требе да се ходи след нея и да я молиш "да ти пусне"

Учени, специализирани в изследваненахранителнипродукти, разкрихатайнатананай-скъпотокафевсвета - КопиЛувак (Kopi
Luwak). Кафеенитезърнапреминаватпрезстомашно-чревниятрактнацибетка (Paradoxurus hermaphroditus, животноотродана
мангустата), следкоето се изпичат и се предлагат запродажба.
Годишнотомупроизводствоненадхвърля230 кггодишно.

Индонезия е дом на малко животно, наподобяващо котка, което местните наричат луак. То е нощен бозайник, който живее по дърветата и се храни с насекоми, гризачи и плодове. Любимата му храна са плодовете на кафеното дърво. Често пъти те не могат да бъдат смлени от организма му и излизат цели в изпражненията му. Точно тогава хора от местното население се намесват. Те събират целите зърна и ги продават на производителите.
Зърната се измиват, подсушават и пекат както другите зърна и се изнасят за Япония и Съединените Щати.

Тема Re: Ще отказваме ли цигарите ?нови [re: ___junior___]  
Автор svetlia4ok (aniko)
Публикувано25.07.08 23:22

Аз пък си имам своя хитринка за да НАМАЛЯ количество цигари.Сутрин като тръгвам за работа, купувам си две цигари насипно и понеже на работа няма как да се сдобия с още цигари - се задоволявам с това което имам.(Може и само да се залъгвам с този похват, но определено пуша по-малко.)

.

Не ни остава време да обичаме хората , от това да ги съдем и критикуваме)))

Тема The Bucket listнови [re: ___junior___]  
Автор Cтaниcлaв!Модератор (Ачмонек)
Публикувано26.07.08 00:52

От там ли разбра за кафето или го знаеш от преди?

Препоръчвам филма на всички зрели хора от клуба.

P.S. С тия темпове долните тирета скоро съвсем ще изпълнят полето "Автор".

Тема Re: The Bucket listнови [re: Cтaниcлaв!]  
Публикувано26.07.08 01:10

А бе посъбрал съм малко от изходния материял на добичето.

Кафеените зърна съм ги заделил за достойни хора,

а с останалата част - барабонките ще ти правя кааВе да те черпя във Филибето.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.