Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 14.11.25 
Фен клубове
   >> Руски клуб
*Кратък преглед

Тема Torrents - руски сайтове.нови  
Автор Mag (Зиморничав)
Публикувано22.03.06 12:39

Някой знае ли такива сайтове? В българските сайтове има много малко торенти за руски (съветски филми).

П.П. Тази тема я пускам и в клуб кино. Като ще поискам и информация за подобни испански и полски сайтове.
Ако ми дадат някакви данни ще ги съобщя и тук.
Чрез торенти свалям един филм на един диск за 1-1.5 часа. Чрез http:// - не по-малко от 5-6 часа.

Пролетта дойде!

Тема Re: Torrents - руски сайтове.нови [re: Mag]  
Автор Ezekiel (25:17)
Публикувано22.03.06 15:09

В линкоса се появяват филмите на следващия ден...

така че няма смисъл да се дърпат от там

Изключения правят само някои по-специални торенти, които не биха били интересни на по-широката публика!

Тема Сърдечно благодаря! :-)))нови [re: Ezekiel]  
Автор Mag (Зиморничав)
Публикувано22.03.06 16:11

Иначе в Линкос съм регистриран и дори в момента точа от там 2 филма. Но не мога да разбера какво значи "на другия ден"...

Но ако ми посочиш и някои полски и испански сайтове!....

Ясно е защо търся такива сайтове - защото там съответно ще се наблегне на националните филми.

Пролетта дойде!

Тема Re: Сърдечно благодаря! :-))) [re: Mag]  
Автор Ezekiel (25:17)
Публикувано22.03.06 16:36

На "другия ден" значи, че ако във вторник излиза Дневной Дозор по руските торенти в сряда е в линкоса.
Панял?

за другите - не знам

Тема Малък проблемнови [re: Ezekiel]  
Автор Mag (Зиморничав)
Публикувано22.03.06 20:00

Почнах да ги проверявам един по един.
Но... някои ме отвеждат само до форуми (примерно първият). А други пък не работят. Верни ли са линковете?

Пролетта дойде!

Тема Re: Torrents - руски сайтове.нови [re: Mag]  
Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано24.03.06 09:06

Между другото arenabg.com предлага доста руски филми.
И трафикът е български, не международен. Това е особено важно, ако си абонат на LAN доставчик.

Да не говорим, че ако побараш филма от човек, който е от твоята мрежа, може да сваляш със скорости от порядъка на 1-2-3 МВ/сек.

А към руски сайтове определно ми е направило впечатление, че скоростите са оскъдни.

Rednecks in mirror are closer then they appear

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.