|
|
|
Тема
|
Руски книжарници
|
|
| Автор |
lnsight (фина) |
| Публикувано | 05.08.05 08:51 |
|
|
Здравейте и от мен,
хм, отдавна се каня да питам - откъде си купувате руски книги, от кои книжарници? Особено ме вълнуват онлайн книжарници, досега съм купувам от index2000.bg и да кажа, че просто не съм доволна, ще е малко... . Споделете 
"Най-изящното у човека е душата."
| |
|
Тема
|
Re: Руски книжарници
[re: lnsight]
|
|
| Автор | пoнaзнaйвaщa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.08.05 12:52 |
|
|
Бъркам в Rambler, там - литература, има мн. сайтове със свободно "скачивание". Така си свалих Б. Акунин, но скоро не съм се вясвала.
| |
|
Тема
|
Re: Руски книжарници
[re: lnsight]
|
|
| Автор | kнижapka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.08.05 19:17 |
|
|
Аз лично съм поръчвала от този сайт и съм доволна.
| |
|
|
|
Книжарниците "Книгомания" в София предлагат доста разнообразна руска литература /ако предпочиташ неелектронни книги/.
Captat non muscas aquila!
| |
|
|
|
Благодаря на всички, които ми отговориха. Нямам предпочитания към неелектронни книги, просто има някои книги, които са ми нужни, а не мога да си ги намеря онлайн, въпреки старателното ми ровене:)) При всички случаи, бяхте ми полезни!
"Най-изящното у човека е душата."
| |
|
|
|
Книжарници Книгомания
Прага 17 (между баня Мадара и пазарчето) - тел. 953 15 40
Левски 28 (спирката на тролеите след подлеза на НДК) - 65 30 79
Витоша 9 (до МакДоналдс на Алабин) - 987 18 59
Шипка 6 (СБХ) - 9444141/34
Шипка 34 (РКИЦ)
Не давам гаранция за актуалността на информацията.
Я обнимаю батарею.
Хочу тепла, хочу тепла.
Хочу чтоб эта батарея,
Меня как баба обняла.
| |
|
|
|
Orange-a на Графа - там има доста руски неща. Повечето пак са на книгомания, ама понякога там остават последните бройки на някои книги
Една малка книжарница дето все и забравям името на бул "Васил Левски" - като тръгнеш от попа в посока университета по десния тротоар се пада веднага след предната или по-предната пресечка преди Гурко (ама как обяснявам само). Просто се вглеждаш -- на витринатаима книги и се вижда, че е книжарница. И там питаш - имат доста неща -- повечето неизложени на практика ама си ги има.
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...
| |
|
|
|
|