Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 19.10.25 
Градове
   >> Русе
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За 'глупостите', модератора и още нещо ...нови  
Автор JMM® (Свободен зидар)
Публикувано08.05.09 16:47

Ето изнасям дискусията в отделна тема

"ако е чак важно за теб да ме занимаваш с глупости - пусни отделна тема или вдигни темата относно Митака Със Стоте Ника. "

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Не помня теб да съм те занимавал 'с глупости' ...

Харесвам откритите хора, и не разбирам защо този мой избор предизвиква негодование.

Предлагаш да дискутираме реда и управлението на този клуб - ОК, но с кого - със Спиро или със Луд Пръч, или може би имаш още проявления, за сега известни само на теб.

Ако искаш бъди със сто самоличности, но ако ще въвеждаш ред тук сред нас, нека това да бъде открито.
Да размахваш 'поучително пръст' от името на някой си Спиро, а по надолу в темите да 'ходиш преоблечен сред народа' като Луд Пръч, не мисля че е достойна за уважение постъпка.

Тема Re: За 'глупостите', модератора и още нещо ...нови [re: JMM®]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано08.05.09 18:49

> "...или може би имаш още проявления, за сега известни само на теб."

за твое съжаление нямам намерение да ти давам отчет.

> "Да размахваш 'поучително пръст' от името на някой си Спиро, а по надолу в темите да 'ходиш преоблечен сред народа' като Луд Пръч, не мисля че е достойна за уважение постъпка."

ако твоето поведение не беше от тип "чукча не читател, чукча - писател", щеше веднага да забележиш, че двата юзъра се държат еднакво и пишат по един и същ начин. щом те кефи да се държиш като ощипана мома - нямаш грижи, това е право на всеки.

hell storms, rush over the earth
bestial invasioooooooooooon

Тема Re: За 'глупостите', модератора и още нещо ...нови [re: ЛУД ПPЪЧ]  
Публикувано08.05.09 19:12

"нямам намерение да ти давам отчет"
Ето защо съм против, ти да си човека от когото ще зависи ограниченията в този клуб, и поради това в другата тема съм гласувал против, в клуб Русе да има ограничения за потребителите.

"щеше веднага да забележиш, че двата юзъра се държат еднакво и пишат по един и същ начин."
Тук не влизам за да разследвам кой от какво раздвоение на личността страда.
Какво ме "кефи" или какво не ме "кефи", не оневинява по никакъв начин твоето двуличие.

Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано08.05.09 20:59

За съжаление с административния си пост имаш известни задължения да даваш отчет. Тъй като според принципите на изборната демокрация уж ние сме те избрали да упражняваш нашата власт от наше име, то ти имаш отговорност пред нас. Действията ти подлежат на контрол от наша страна. Най-малкото трябва да ни даваш отчет, а ако 10 000 от нас се съберат пред вас с камъни, трябва и оставка да подадеш ;)
Тук идва въпросът дали сме избрали теб като личност или Спиро като ник. Според мен сме избрали Спиро като ник, така че пер-се проблем с теб аз нямам и не чувствам демократичен дефицит заради това, че административната работа я вършиш като Спиро, а си чешеш мъдите като ЛУД ПРЪЧ. Все пак така можеш да си позволиш по-свободното поведение на своята личност без това да е обвързващо за административната ти позиция на модератор. Разумно решение.
Единствено щеше да е добре да кажеш още в началото за тази така близка връзка между тези потребители, за да се избегнат всякакви недоразумения и съмнения, конфликти на интереси... А и нямаше да ме оставяш с чувството, че модераторът ни не влиза в клуба.
Другият вариант е да кажеш, че си назначен за диктатор от администраторите на сайта и да си завра приказките за демокрация в аутпута. :)
А, и аз не бях забелязал, че ти и ти сте един и същи човек. Сигурно съм чукча, ама тогава за теб пък - бял човек, голям прост. :P
Та така, ако смяташ да поддържаш разделението на отговорностите между двата ника, считам за разумно в тази тема да отговаряш като Спиро, за да е малко по-официално, щото с ЛУД ПРЪЧ няма какво да обсъждаме управлението на клуба - повикайте управителя на заведението, моля.

Тема Re: За 'глупостите', модератора и още нещо ...нови [re: TAfricanski]  
Публикувано08.05.09 21:54

1. вече съм написал пределно ясно защо Спиро, а не ЛУД ПРЪЧ е с модераторските права.

научете се да четете внимателно поне нещата, за които имате претенции, че ви интересуват и са важни за вас.

2. да си бяхте избрали модератор. ако модератор беше някой друг - щях да постъпя точно както чертата, защото мнението ми по темата най-горе съвпада с неговото.

интернет е достатъчно голям, за да се вкопча в някакъв бъгав форум, за който собствениците не полагат грижи.

Автор TAfricanski (Бял!!!)
Публикувано09.05.09 00:32

p.s. не предлагайте ЛУД ПРЪЧ за втори модератор. специално за неразбралите след толкова дълго време - Спиро и ЛУД ПРЪЧ са едно и същи физическо лице и ще хвана шизофрения, ако започна да върша едно и също с двата юзъра. не пиша със Спиро, защото не ме кефи залепената на прякора модераторска картинка, друга причина няма.

Като ще ми се караш, ще се заяждам. Тук си казал защо не пишеш попринцип със Спиро. Никъде не си казал "защо Спиро, а не ЛУД ПРЪЧ е с модераторските права". Не че има значение. Пет пари не давам, пиши с 10 ника ако искаш, твоя работа. Казах, че за мен това е ефективно разделение на официално от неофициално изказване на един и същи човек - веднъж като модератор и веднъж като личност. И тъй като тук говорим за административен въпрос, за мен би било нормално да говорим с модератора.

Освен това не разбирам защо говориш във второ лице множествено число. Ти не си ли един от нас?
Предложете ми форум, в който да се преместя. Айде всички да се преместим там, като ще е така. Аз си започнах кариерата в ДИР и искам да си стоя тук - въпрос на чест е. Но ако кажете да се местим някъде, идвам с вас. Пак е въпрос на чест.

Тема офффффффффф......нови [re: TAfricanski]  
Публикувано09.05.09 08:25

>>>>>>>>>>>>>>>>
p.s. не предлагайте ЛУД ПРЪЧ за втори модератор. специално за неразбралите след толкова дълго време - Спиро и ЛУД ПРЪЧ са едно и същи физическо лице и ще хвана шизофрения, ако започна да върша едно и също с двата юзъра. не пиша със Спиро, защото не ме кефи залепената на прякора модераторска картинка, друга причина няма.
<<<<<<<<<<<<<<<<

казано по с други думи:
>>>>>>>>>>>>>>>>
p.s. не предлагайте ЛУД ПРЪЧ за втори модератор. специално за неразбралите след толкова дълго време - Спиро и ЛУД ПРЪЧ са едно и същи физическо лице и ще хвана шизофрения, ако започна да върша едно и също с двата юзъра. модератор е юзърът Спиро, а не ЛУД ПРЪЧ, защото пиша с ЛУД ПРЪЧ, а не ме кефи* залепената на прякора модераторска картинка, друга причина няма.
<<<<<<<<<<<<<<<<

така по-различно ли ти звучи?

--------------------
(*) поразходи се из разни клубове и се спри на такъв, в който модераторският юзър пише много. изглежда грозно.

Тема Re: офффффффффф......нови [re: ЛУД ПPЪЧ]  
Публикувано09.05.09 10:02

За съвсем друго говорим с Тошко. Ама за съвсем друго ...

Не коментирам защо профил Спиро пише малко или много.
Въпросът е ЗАЩО не каза, че си назначен за модератор още на 14.03.08 при първият си постинг ?????
Защо една година по късно разкри, че 'Спиро и ЛУД ПРЪЧ са едно и също физическо лице', едва когато недоволството от управлението на този клуб бе нараснало, и се заговори за търсене на решения - било то втори модератор, или налагане на някакви ограничения.

Кое ти дава основание за подобни квалификации към който и да е участник в този клуб - "чукча не читател, чукча - писател", след като точно модераторът е този призван да съблюдава и да не допуска груб език и тон ...

Тема Re: офффффффффф......нови [re: JMM®]  
Автор Бeзkoмпpoмиcнa ()
Публикувано09.05.09 10:32

да попитам само: модератора избира ли се или се назначава?

Тема Re: За 'глупостите', модератора и още нещо ...нови [re: TAfricanski]  
Автор Okaян яcтpeб (печен легхорн)
Публикувано09.05.09 10:57

Най-голяма демокрация цари в попържа. Уелкъм.

Your future dream is a shopping scheme.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.