|
Тема
|
Новогодишен концерт?
|
|
Автор |
CesarePrandelli (Uomo) |
Публикувано | 02.01.09 14:37 |
|
Някой знае ли дали тази година ще има новогодишен концерт? Кога и Къде? Благодаря.
Коледният беше хубав, макар аз лично да се надявах на повече изпълнения от хор Дунавски звуци.
...male non fare, paura non avere[
| |
|
Да,ще има!Поне така пише в русеинфо,на 10януари,от19часа,в Доходното.Ще пее и Орлин Горанов.Хубаво ще е да има програми или добър конферанс,защото миналата година хората се подразниха от кудкудякащата челистка,която се правеше на водеща.
| |
Тема
|
Re: Новогодишен концерт?
[re: hipnotika]
|
|
Автор | Teaтpaлeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.09 19:28 |
|
За бога, само да не е онова недуразумение Любо. Нещо се е влез насериозно и вече си драйфа от появато му къде ли не.
| |
|
Благодаря за инфото.
По въпроса за конферанса на Богдана (май така се казваше челистката), аз от коледния концерт съм й фен. Тя е единственият човек, който публично се поправи и извини за грешката си, когато каза "ще свиримЕ" вместо "ще свирим". Писна ми от това Е-кане...
Щастлива 2009!
...male non fare, paura non avere[
| |
|
Браво,браво,браво-за организаторите и изпълнителите на Новогодишния концерт.Чудесно подбрана програма,интилигентно и ненатрапчиво представяне на изпълняваните произведения и солистите,много настроение и сполучливи закачки с публиката!А и шампанското си го бивашеМного градове могат да завиждат на Русе за адекватната публика,кой каквото ще да приказва,но нашия град е наистина европейски!
Следващите два концерта-на 23/ще пеят "Звуците"/и 30 също не са за изпускане!
| |
|
|
|
|